Nejste přihlášen/a.
Beru na alergii zyrtec ale moc mi nepomaha.chtel bych zkusit xyzal.Je na stejne bazi.Od doktorky jsem mel aerius ale vubec nepomaha...muzu si nechat od sve doktorky predepsat ten xyzal?Ale na kontrolu s alergii jdu az v kvetnu.Tak jestli bych nemel zavolat sve doktorce.I kdyz je to volne prodejny.
Nejsem schopna posoudit, jestli Vám zabere místo Zyrtecu Xyzal, ale vím zcela jistě, že Xyzal není volně prodejný; dcera ho na pylovou alergii celoročně užívá a vždy si musíme dojít pro nový předpis. S přípravkem Aerius máme stejnou zkušenost jako Vy, ani mojí dceři příliš nezabíral. Co se týká toho již zmiňovaného Xyzalu, myslím, že min. v tom, že člověk po něm není sebemíň utlumený a ospalý, je lepší než Zyrtec. Proč byste tedy nezkusil svojí lékařce zavolat a zkusit se s ní domluvit na změně léku?
Grem, každému sedí něco jiného. Chodíme s přítelem k alergoložce společně, on má Xyzal, já Aerius a oběma nám vyhovuje. Doktorka říkala, že Xyzal a Aerius jsou v současnosti špičky v lécích tlumících alergii. Rozhodnutí o léku bych tedy nechala na Vaší paní doktorce. Pokud nemůžete vydržet, zajděte za ní, myslím, že na předpis léku a související konzultaci se nemusíte objednávat...
Xyzal 7, případně 14 tablet koupíte bez receptu. Jinak jde v podstatě o Zyrtec. Pár molekul učinné látky zyrtecu bylo pootočeno, čímž se dosáhlo větší účinnosti(prostupnosti) látky (xyzal pouze 5mg účinné látky oproti Zyrtecu 10 mg účinné látky) za současného snížení nežádoucích účinků (ospalost, bolest hlavy, vliv na kardio systém atd...)
To je dost divny, co tady ctu, netusim, jak dlouho se Zyrtec vyrabi, ale ja ho uzivam uz snad 20 let denne a ne jenom v sezone a je to podle doktora a ne, ze sem si ho naordinoval sam. Xyzal jsem dostal jednou, kdyz se snazila doktorka o setreni, ze pry je levnejsi, nez Zyrtec. Po 3 dnech mi zacalo tect z nosu a musel sem zase prejit na Zyrtec a porad na nem jsem 1 x denne a oba leky podle doktorky jsou v podstate mimo ceny stejne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.