Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu... už nějaký čas trpim na časté virózy, či co to je. Od podzimu do jara asi vždy po měsíci se mi to vrací. Stačí, abych trošku prochladnul, víc se zadýchal nebo mi foukl vítr do pusy... začne to pálením nebo škrábáním v krku a to už vím, že bude zle. Takže hned nasadim paralen, stříkam si sprej do krku. Druhý den se pomalu neudržim na nohou, uplně mě to skolí. Pak jsem třeba ještě týden vyčerpanej. Když jsem byl u obvoďačky, dala mi antibiotika, při kontrole udělala krevní test a řekla, že jsem ok. At´prý beru vitamíny. Po měsíci jsem to měl zpět. Teď znovu. To prostě neni normální. Už mě to vyčerpává, nejen fyzicky, ale i psychicky. Nemůžu sportovat, nemůžu mít větší fyz. zátěž, veškterou dovolenou si na to vyčerpam, abych nemusel marodit. Pro úplnost dodám, neni mi ještě ani 30. Co s tím?
Chcipacek, před pár lety jsem měl podobné problémy, navíc jsem měl neustále zvýšenou teplotu. Dělali různé rozbory krve a pořád nic nemohli najít. Pak udělali rozbor na Chlamydie a zjistili, že mám Chlamydie pneumoniae. Léčby byla celkem zdlouhavá, ale postupně jsem se z toho dostal. Domluv se s obvoďačkou,ať nechá udělat rozbor krve na toto svinstvo. Je to bakterie kterou normálně chytneš jako chřipajznu. Dokonce plno lidí ji má a ani jim nevadí.
Myslím že by nebylo špatné objednat se na alergologii-imunologii.Po kompletním vyšetření vám Mudr.jistě řekne co vám je a pokud máte rozhozenou imunitu,mnohdy stačí tablety na posílení imunity.Syn měl podobné problémy a prošel mnoha vyšetřením kde se nezjistilo NIC a nakonec ho Mudr.odeslala na imunologické vyšetření kde se ukázalo že má oslabenou imunitu hlavně v zimních měsících.Nyní bere tablety( v zimních měsících) a nemocný nebyl už několik let.
jojo, nevím přesně jak se tumu říká, ale prý člověk který například zmokne a je přesvědčen že dostane třeba rýmu, tak ji opravdu dostane...4lověk který zmokne a nic neřeší tak většinu není nachlazený.. a to říkám z vlastní zkušenosti, +10 a já vesele na poli 2 hodiny sázím brambory (v tričku a kraťasích) a to že na chvíli dostanu "husí" kůži pro mě nic není. Když jsem výjměčně nemoccný max 1 do roka, tak za 3 dny bez léků atd to přechodím..prozatím žiji
Já ani tak nekašlu a nerýmuju, ale totálně mi to celkově oslabí celé tělo. Bolest kloubů a zad, bolest a pálením v krku, jednou jsem skoro až přišel o hlas. Žaludek mam uplně naruby, nedostanu do sebe žádné jídlo. Když mam teplotu a chci se vypotit, teplota mi vyletí ještě víc. A vždy to začíná tím pálením v krku. A to jsem byl posledních 5let očkovaný na chřipku, letos jsem to vzdal
Popisujete problémy, které mám od října loňského roku. Obávám se, že je to prasečí chřipka, na kterou antibiotika nazabírají. Jedině snad to pořádně vyležet a v létě se budu otužovat. Včetně kriokomory. Jěště jsem dva týdny v posteli nevydržela. Vy ano? Právě, že zrádná je ta absence rýmy a kašle. Jakoby se ta infekce rovnou dostala přes tyto bariéry! Mám naprosto totožné příznaky. Nikdy jsem nic podobného neměla! Očkovaná jsem nebyla.
tak samozrejme zajit na imunologii a alergologii.zadny Paralen.Kdyz si ho vezmete hned,jeste nez je teplota,je to hodne spatne.Dale doporucuji zacit s olejovou kurou a tolzici oleje,vice ne,15-20 minut prevalovat,zvykat,procezovat mezi ziby.Vzadnem pripade se nesmi spolknout,jelikoz obsahuje vysoke toxiny,delejte nad toaletou a tam vyplivnete.Olej nejdriv v ustech zridne,pak naopak a v konecne fazy musi byt bily.Usta si vycistete a vyplachnete teplou vodou.Tak a to si zvyknete kazdy den,pokud jsou problemy vetsi,tak vicekrat denne.Dale si date kazdy den nalacno lzicku medu.Kupte si jeste v lekarne stavu z aloe vera,stoji asi 160kc,je ve sklenene lahvi pul litru.uzivejte dle navodu,kazdy den nalacno 5 lzic do sladkeho napoje,jinak to neni moc dobre,ale pomaha na ledacos.Po dobu max.14 dnu 1 salek denne-salvej.Snazte se vydrzet bez leku,pokud Vas postihne jeste chripka,nez se vam da doporadku imunita,snazte se to resit bylinami.Kloktat muzete tez salveji,je fakt dobra,zabaly a potne caje.
Me velmi pomohl Wobenzym. Kdysi jsem tu zadala dotaz, zda opravdu funguje, nakonec jsem to riskla a koupila. Uz tri mesice me nezabolelo v krku, jsem velmi spokojena, z mandli zmizely cepy, ustoupily gyn. zanety.
Jen me zarazilo - zacne Vas skrabat v krku, hned date paralen? Kazdy lek ve vyssich davkach telu skodi.
Přestaňte jíst jogurty, v noci spěte 9 hodin a nevyčerpávejte se milostnými hrátkami s přítelkyní. Začněte pořádně jíst 5 klasických českých jídel denně. Jezte maso, vejce, máslo, česká jablka, zeleninu a hlavně CIBULI a ČESNEK. Přestaňte se stravovat v bufetech! Uvařte si sám oběd do krabičky a snězte ho svou vlastní čistou lžící!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.