Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rande s kamarádkou, kam vyrazit?

Od: miri735* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, mám zítra sraz z jednou holkou kterou mám opravdu rád. A chci se zeptat, kam jí pozvat na procházku nebo na výlet aby byla opravdu nadšená aby to pro ní nebyla nuda. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Zkuste doplnit informace. Odkud jste, místní určitě najdou tip. Nebo co má ráda. Jinak se zavděčíte lvici salónů a jinak sportovkyni tělem i duší. :)

Taky hodně záleží na počasí, pokud bude hezky, já bych osobně brala výlet do ZOO. :D Jestli je sportovní typ, zajeďte si třeba na hory. Nebo lanové centrum, jestli máte k dispozici. :D Nebo jednoduše na procházku někam na oběd (večeři) a zpátky. :)

V jednoduchosti je krása. Nejspíš dá stejně na to, jak se s vámi bude cítit a jestli si s váma bude mít o čem popovídat. Ale máte pravdu, že správně zvolené místo může prolomit ledy a vyplnit prázdná místa.

Hodně štěstí! ;)

moxa*
hodnocení

0x

Vždyť ji vůbec neznáme :) A taky je potřeba napsat přibližně odkud jsi - já ti poradím Petřín a ty mi řekneš, že to máš 200 km :)

Jo, a taky kolik je vám let, to je docela důležité.

doplněno 08.04.11 20:42:

Chtěla jsem napsat taky ZOO, ale napadlo mě to s tím věkem. Jestli je jí třeba 16 a musí chodit s mladším bráchou do ZOO pořád, tak nevím :D Prostě too je kus od kusu, tak nám něco o ní řekni.

krkovicka*
hodnocení

0x
Když ji máš tak rád,tak dej jsem info,jestli se ráda prochází,nebo je kulturní tip,sportovní atd.
miri735*
hodnocení

Děkuji za odpovědi, má ráda kultůru, historii, zoo mě taky napadlo taky bych to tak vyděl. Jsme oba Pražáci, zkuste poradit po Praze, abych nezapomněl, je jí kolem 20 let.

krkovicka*
Botanická zahrada-na motýli(jestli ještě jsou)Petřín?Žižkovská věž?Staré město?Parník?(nevím jestli už plují).Prokopské údolí?Je toho hodně.
asminkam*

Ze své zkušenosti mohu na ideální procházku po přírodě doporučit Průhonický park. A teď na jaře, kdy vše krásně rozkvétá, by to stálo za to :) Plus - v parku je rybník s kapříkama a i krásný zámek, ovšem přístupný jen na nějaké akce (svatby a tak..).

hodnocení

0x

Neni ted nahodou Matejska?

Pokud mas dost penez, muzes se ji pokusit vystrelit ruzi. Vim, ze je to pateticke, ale presto ucinne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]