Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám zítra sraz z jednou holkou kterou mám opravdu rád. A chci se zeptat, kam jí pozvat na procházku nebo na výlet aby byla opravdu nadšená aby to pro ní nebyla nuda. Děkuji.
Zkuste doplnit informace. Odkud jste, místní určitě najdou tip. Nebo co má ráda. Jinak se zavděčíte lvici salónů a jinak sportovkyni tělem i duší.
Taky hodně záleží na počasí, pokud bude hezky, já bych osobně brala výlet do ZOO. :D Jestli je sportovní typ, zajeďte si třeba na hory. Nebo lanové centrum, jestli máte k dispozici. :D Nebo jednoduše na procházku někam na oběd (večeři) a zpátky.
V jednoduchosti je krása. Nejspíš dá stejně na to, jak se s vámi bude cítit a jestli si s váma bude mít o čem popovídat. Ale máte pravdu, že správně zvolené místo může prolomit ledy a vyplnit prázdná místa.
Hodně štěstí!
Vždyť ji vůbec neznáme A taky je potřeba napsat přibližně odkud jsi - já ti poradím Petřín a ty mi řekneš, že to máš 200 km
Jo, a taky kolik je vám let, to je docela důležité.
doplněno 08.04.11 20:42:Chtěla jsem napsat taky ZOO, ale napadlo mě to s tím věkem. Jestli je jí třeba 16 a musí chodit s mladším bráchou do ZOO pořád, tak nevím :D Prostě too je kus od kusu, tak nám něco o ní řekni.
Děkuji za odpovědi, má ráda kultůru, historii, zoo mě taky napadlo taky bych to tak vyděl. Jsme oba Pražáci, zkuste poradit po Praze, abych nezapomněl, je jí kolem 20 let.
Neni ted nahodou Matejska?
Pokud mas dost penez, muzes se ji pokusit vystrelit ruzi. Vim, ze je to pateticke, ale presto ucinne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.