Nejste přihlášen/a.
Mám problémy se zapáchajícími čepy v mandlích, od své ORL doktorky jsem dostala doporučení na odstranění mandlí. Ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze mě ale odmítli s tím, že netrpím na časté angíny. Teď bych chtěla uplatnit doporučení v jiné pražské nemocnici. Nevíte, kde v Praze se na operaci mandlí nedívají tak konzervativně? Díky!
Hmmmm, tak to se ve VFN blbě vyspali. KDO jiný by Vám měl dát odborné doporučení na vyjmutí krčních mandlí, než lékař z ORL?
No jo, tak VFN si ze seznamu vyškrtněte a zkuste Ústřední vojenskou nemocnici (ta už funguje naštěstí i pro civily) nebo Motol. Thomayerovu nemocnici raději ne, slyšel jsem negativní zkušenosti. A kdyby se Vás opětovně někde ptali, jestli trpíte anginami, tak prostě trošku zalžete, v rámci Vašeho zdraví. Nebude to ostatně nějaká obrovská lež, spíš taková lžička . Silně pochybuju, že si budou vyžadovat kopletní dokumentaci Vašeho zdravotního stavu od obvodního lékaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.