Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dost často se mi stává, že se třesu, mám neklidné nervy, stává se to, hlavně, když se mám setkat s někým ským jsem se třebas pohádal, dlouho neviděl, ale i jiné situace. Jsem mladý a nemám potřebu to řešit práškama nebo se zbytečně ničit kouřením. Poradil by někdo nějaký zdraví způsob na uklidňování před outu situací
Myslím, že se tomu říká tréma. Někdo jí má hodně vyvinutou a musí si dát hodně práce to překonat.
Děkuji, ale v tomhle případě se nejedná o trému, tréma vypadá trochu jináč, to cím hrál jsem 5 let divadlo a stále jsem členem.
Tak po divadelní průpavě by to neměl být problém a pokud jej máte, tak tady vám asi moc dobře neporadíme. Snad na to jít nějakou autosugescí, kdy si předem v mysli přehrajete možné scénáře problematické situace a tím se na to psychicky připravíte. Jinak k nějakému psychologovi bych osobně moc nechvátal, protože až uvidí nový zdroj příjmů a bodů od pojišťovny, tak už vás nebude chtít pustit a diagnózy budou lítat jak kulky z kulometu.
Joga,kineziologie.psycholog neuskodi,posunete se dal,aby jste se v sobe vice orientoval,proc a a cim se to deje,tam vam leky nebudou davat.
"juglans", ty Vaše orientace mu ještě víc rozhodí psychiku. Tazateli, pořádně se vyspat, dopřát si odpočinek a chodit do přírody, kde není tolik lidí. Jinak návštěva psychiatra, dá Vám léky a za pár týdnů se zdr. stav srovná. To je můj názor - stařenka
Tak tak. Chodit co nejdříve spát a před spaním se nedívat na televizi, nečumět na internet, ale poslouchat hodně hudbu, číst si. Věnovat se sportu dle osobních zálib. Co nejvíc se zklidnit a nenechat se rozptýlit názory ostatních lidí. Výhledově, ale to Vy samozřejmně víte, najít si stálou známost. Prostě si určit priority.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.