Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třesu se, mám neklidné nervy

Od: hulda odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dost často se mi stává, že se třesu, mám neklidné nervy, stává se to, hlavně, když se mám setkat s někým ským jsem se třebas pohádal, dlouho neviděl, ale i jiné situace. Jsem mladý a nemám potřebu to řešit práškama nebo se zbytečně ničit kouřením. Poradil by někdo nějaký zdraví způsob na uklidňování před outu situací

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruk600*
hodnocení

0x

Myslím, že se tomu říká tréma. Někdo jí má hodně vyvinutou a musí si dát hodně práce to překonat.

hulda
hodnocení

Děkuji, ale v tomhle případě se nejedná o trému, tréma vypadá trochu jináč, to cím hrál jsem 5 let divadlo a stále jsem členem.

bruk600*

Tak po divadelní průpavě by to neměl být problém a pokud jej máte, tak tady vám asi moc dobře neporadíme. Snad na to jít nějakou autosugescí, kdy si předem v mysli přehrajete možné scénáře problematické situace a tím se na to psychicky připravíte. Jinak k nějakému psychologovi bych osobně moc nechvátal, protože až uvidí nový zdroj příjmů a bodů od pojišťovny, tak už vás nebude chtít pustit a diagnózy budou lítat jak kulky z kulometu.

paaja*
hodnocení

0x

jednou z metod je tzv. postupné otužování. Čili nevyhýbat se těmto situacím a trochu je i vyhledávat. Časem zjistíš, že přitom o nic nejde a i ty nervy nebudou před krizovou situací tak rozbrnkané

hodnocení

0x

Joga,kineziologie.psycholog neuskodi,posunete se dal,aby jste se v sobe vice orientoval,proc a a cim se to deje,tam vam leky nebudou davat.

pt®

"juglans", ty Vaše orientace mu ještě víc rozhodí psychiku. Tazateli, pořádně se vyspat, dopřát si odpočinek a chodit do přírody, kde není tolik lidí. Jinak návštěva psychiatra, dá Vám léky a za pár týdnů se zdr. stav srovná. To je můj názor - stařenka

topka*
hodnocení

0x

Tak tak. Chodit co nejdříve spát a před spaním se nedívat na televizi, nečumět na internet, ale poslouchat hodně hudbu, číst si. Věnovat se sportu dle osobních zálib. Co nejvíc se zklidnit a nenechat se rozptýlit názory ostatních lidí. Výhledově, ale to Vy samozřejmně víte, najít si stálou známost. Prostě si určit priority.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]