Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chci se zeptat dá mi zubař/ka injekci na znecitlivění když o ni zažádám a bude zdarma?
Dělá se mi kaz, a celkově potřebuji na prohlídku, ale mám hrůzu ze zubaře. Mám citlivé zuby.
Doktorů a nemocnic se nebojím ale zubař mi opravdu nahání hrůzu, bez injekcí mám strach.
lokna, myslím, že se za injekci platí kolem stovky. Ale hodně záleží na doktorovi, někteří to vůbec neřeší. S Vaším strachem Vám nepomůžu a neporadím. Nechápu, že někteří lidé můžou mít ze zubařů strach. Zvlášť když se jedná o preventivní prohlídku a pouhý zubní kaz. Na citlivé zuby používejte zubní pastu Sensodim. To teď zní jak reklama co ? Ale opravdu pomáhá. Nebo jinou ale hlavně kvalitní, tzn, dražší. Karina
Nebojte se. Dobře to dopadne. Mojí zlaté zubařce jsem hned poprvé oznámila, že mě bude muset už v čekárně postřelit narkotizační puškou, protože se strašně bojím (a myslela jsem to vážně). Vždycky mi všechno opíchla, nikdy jsem injekci neplatila, dnes se už k ní vůbec nebojím. Prostě řekněte hned ve dveřích, že se bojíte a ať se podle toho zařídí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.