Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zamezit růstu vousů

Od: fereg* odpovědí: 13 změna:

Chci se zeptat jak zamezit aby mi nerostli vousy. Je to už 10 let co se holim každý týden a už mě to štve. Poradíte jak na to?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Vousy rostou protože chlap obsahuje Testosteron.Ten odstraníš jen když si necháš odstranit pohlavní orgány a necháš se chemicky předělat na ženu.Výhody a nevýhody se dají zjistit např .dotazem kterékoli ženy.

doplněno 21.05.11 02:48:

Co fereg-jak jsi se rozhodl?Že jaxi nereaguješ.*zed*

Ba, ba. A co třeba elegantní plnovous?

krkovicka*
hodnocení

0x
Vypálit,tam už neporoste nic.

lidus*
hodnocení

0x

Holíte se každý týden? Můj muž každý den ráno než jde do zaměstnání a pokud má odpoledne jednání tak si dává čistou košili a oholí se elektrikou v práci. Nejsem chlap ale neudržované týdenní strniště bych nesnesla. Zkuste zajít na kosmetiku a vybrat nějakou depilaci.

magdon*
hodnocení

0x

Každý týden*sok*? Není to překlep? Já, abych k něčemu vypadal, jsem se před léty musel holit 2x denně*ee*! Taky mi to šlo na nervy, takže jsem zvolil plnovous. Ten už několik desetiletí jednou za 14 dní přistřihnu strojkem a je vystaráno*frajer*.

babkajabka
hodnocení

0x

Budte rád,že jste chlap jak má být,ženám se to líbí a k mužům to prostě patří...

To je jako kdyby se ptala žena nesnáším menstruaci-už mě to štve,co s tím?

des*

Je všeobecně známo,že menstruaci lze zcela odstranit hormonální léčbou.Rovněž tabletami proti otěhotnění,stačí si vybrat.*hi*

hodnocení

0x

Indiáni si prý vousy vytrhávali. Pomocí koňských žíní. Já osobně mám or r. 68 plnovous

naihonn*
hodnocení

0x

Je jediné stoprocentní řešení, ale bohužel příliš radikální na to, aby se dalo komukoli doporučit. *smich*

hodnocení

0x

co by to bylo za hejkala bez rozježeného plnovousu... také už skoro 40 let ignoruji výrobce žiletek... zase mám větší spotřebu šamponu...

jaké pohodlné... magdon a kartaginec mi potvrdí...

takže musíš rezignovat na holení, zůstat přírodní, sem tam to upravit, a některé ženy to mají i rády...

krkovicka*
Nejste ten pán jak mu manželka před jídlem strčí plnovous do mikrotenového pytlíku a uši od pytlíku mu zahákne za jeho uši?Prý už jí nebavilo jídlo vyčesávat z vousů tak vynalezla tenhle zlepšovák :-D

hop®
hodnocení

0x

Z neznámých důvodů byla z této (už trošku starší) diskuze vymazána moje reakce, kde jsem upozorňoval na fakt, že neznáme pohlaví toho, kdo dotaz položil. *cert*

Pokud je totiž tazatelkou žena, je dotaz zcela relevantní!

výtka
Upozornění od sys hejkal 21. 05. 2011 06:11:55
v některých jiných příspěvcích vystupuje tazatel jako muž... např. Povinné ručení... nebo Reklamace sekačky...
hop®

Hejkal: děkuji za info, nicméně mohl položit dotaz třeba za kamarádku. Jen škoda, že už zde nereagoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]