Vousy rostou protože chlap obsahuje Testosteron.Ten odstraníš jen když si necháš odstranit pohlavní orgány a necháš se chemicky předělat na ženu.Výhody a nevýhody se dají zjistit např .dotazem kterékoli ženy.
Holíte se každý týden? Můj muž každý den ráno než jde do zaměstnání a pokud má odpoledne jednání tak si dává čistou košili a oholí se elektrikou v práci. Nejsem chlap ale neudržované týdenní strniště bych nesnesla. Zkuste zajít na kosmetiku a vybrat nějakou depilaci.
Každý týden? Není to překlep? Já, abych k něčemu vypadal, jsem se před léty musel holit 2x denně! Taky mi to šlo na nervy, takže jsem zvolil plnovous. Ten už několik desetiletí jednou za 14 dní přistřihnu strojkem a je vystaráno.
co by to bylo za hejkala bez rozježeného plnovousu... také už skoro 40 let ignoruji výrobce žiletek... zase mám větší spotřebu šamponu...
jaké pohodlné... magdon a kartaginec mi potvrdí...
takže musíš rezignovat na holení, zůstat přírodní, sem tam to upravit, a některé ženy to mají i rády...
krkovicka*
Nejste ten pán jak mu manželka před jídlem strčí plnovous do mikrotenového pytlíku a uši od pytlíku mu zahákne za jeho uši?Prý už jí nebavilo jídlo vyčesávat z vousů tak vynalezla tenhle zlepšovák
Z neznámých důvodů byla z této (už trošku starší) diskuze vymazána moje reakce, kde jsem upozorňoval na fakt, že neznáme pohlaví toho, kdo dotaz položil.
Pokud je totiž tazatelkou žena, je dotaz zcela relevantní!
Upozornění od sys hejkal 21. 05. 2011 06:11:55
v některých jiných příspěvcích vystupuje tazatel jako muž... např. Povinné ručení... nebo Reklamace sekačky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.