Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s rovnováhou

Od: leontyna76 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám takový problém:Před rokem se mi v práci stalo, že se mi začalo postupně točit v hlavě.Ten den jsem celé dopoledne nejedla ani nepila a k tomu všemu byl veliký shon.Točení v hlavě začalo být čím dál větší a začala jsem mít problém s rovnováhou, pořád mě to táhlo na jednu stranu a k tomu všemu se přidalo i zvracení.Byl to hrozný stav na který nevzpomínám ráda.Lékař mi dal at užívám BETASERC, tak jsem ho užívala 10měsícu a ted ho mám vysadit.Mám obavy, aby se mi to nevrátilo znova, když léky nemám brát.Prosím o radu všechny kdo se s takovým poroblémem setkal.Všem předem děkuji za odpovědi.Lea

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když se to vrátí, tak ho budete zase užívat :))

leontyna76
hodnocení

Děkuji za odpověd.Chci se vás zeptat, zda máte s takovou nemoci zkušenosti.Myslíte, že někdy stačí lék užívat nějakou dobu a pak vysadit a že se už to nikdy nevyskytne?

des*

Nemyslím,pokud se něco takového bere tak dosmrti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]