Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ústní sprcha - má to smysl?

Od: 231962 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,máte někdo zkušenosti s ústní sprchou?Předem Vám díky za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tofi*
hodnocení

0x

To je skvela vec. Maminka dela na zubnim oddeleni a doma ji ma uz pres 20 let a je fakt skvela.

Opravdu tim dobre vycistite i mene pristupne veci, vetsina sprch ma i pulzujici proud, ktery je dobry na masaz dasni - takze treba pri paradontoze k nezaplaceni. Take se do ni da pridat i treba kyslicnik ci herbadent ci jina lecebna latka a skvele se tim da vylecit i zanet dasni. Maminka ji pouzi denne a nemuze si vynachvalit. Ja ji pouzivam jen obcasne - no proste kdyz mam nejaky problem... ale ted uvazuji, ze si ji koupim domu - myslim, ze se to fakt vyplati.

hodnocení

0x

Vždycky jsem se divil, kolik kousků jídla jsem ještě vyplavil tou tryskou ústní sprchy ze zubů, i když už jsem je vyčistil kartáčkem.

borax*

Tak jsem si pročetla jak jsou s toto mašinkou spokojení ostatní, zaujalo mě to. Uvažuji, že ji pořídím, jenže je jich víc značek. Jakou používáte? Díky.

tofi*

Maminka ma leta Roventu a je moc spokojena, ale jak jsme psala ma ji uz ais 20 let takze jiste ted odslo ke spouste inovaci tak se po tom chci take podivat.

Co mohu doporucit je urcite, aby to melo regulaci proudu a aby ten proud pulzoval, ale mozna, ze ted uz to maji vsechny.

To je úplně jedno, je to všechno jeden čert! Zbytečně bych neplatil značku!

zaliena*
hodnocení

0x

Zdravím, mám dotaz vybírám ústní sprchu a narazila jsem na ústní sprchu Jetdent, cena se mi zdá vynikající. Nemáte někdo zkušenost přímo s tímto typem? Opravdu nerada bych investovala zbytečně...

dragonka*

Ahoj, tenhle typ máme doma, naši ustní sprchu denně používají a jsou s ní spokojeni. Tak myslím, že je to výhodná koupě ;) Pamatuji si, že naši taky měli problém se rozhodnou pro jednu značku, vidím, že je to všude stejné :)

zaliena*

Díky za bleskovou odpověď :) jsem ráda, že jsem nevybrala špatně :) nj, je to asi všude stejné, výběr je dnes obrovský. Tak nezbývá než srovnávat cenu s kvalitou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]