Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,máte někdo zkušenosti s ústní sprchou?Předem Vám díky za odpovědi.
To je skvela vec. Maminka dela na zubnim oddeleni a doma ji ma uz pres 20 let a je fakt skvela.
Opravdu tim dobre vycistite i mene pristupne veci, vetsina sprch ma i pulzujici proud, ktery je dobry na masaz dasni - takze treba pri paradontoze k nezaplaceni. Take se do ni da pridat i treba kyslicnik ci herbadent ci jina lecebna latka a skvele se tim da vylecit i zanet dasni. Maminka ji pouzi denne a nemuze si vynachvalit. Ja ji pouzivam jen obcasne - no proste kdyz mam nejaky problem... ale ted uvazuji, ze si ji koupim domu - myslim, ze se to fakt vyplati.
Vždycky jsem se divil, kolik kousků jídla jsem ještě vyplavil tou tryskou ústní sprchy ze zubů, i když už jsem je vyčistil kartáčkem.
Tak jsem si pročetla jak jsou s toto mašinkou spokojení ostatní, zaujalo mě to. Uvažuji, že ji pořídím, jenže je jich víc značek. Jakou používáte? Díky.
Zdravím, mám dotaz vybírám ústní sprchu a narazila jsem na ústní sprchu Jetdent, cena se mi zdá vynikající. Nemáte někdo zkušenost přímo s tímto typem? Opravdu nerada bych investovala zbytečně...
Ahoj, tenhle typ máme doma, naši ustní sprchu denně používají a jsou s ní spokojeni. Tak myslím, že je to výhodná koupě Pamatuji si, že naši taky měli problém se rozhodnou pro jednu značku, vidím, že je to všude stejné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.