Nejste přihlášen/a.
Ahoj, připadám si, jako by mi bylo 15, a to je mi 23. Jen jsem se vám chtěla svěřit s jednou záležitostí a zeptat se, jestli se vám to taky někdy stalo .
Zkrátka jsem se zřejmě strašně zamilovala do svého vyučujícího na VŠ (jen pro představu: jsme malý obor, jedná se o velmi praktické tvůrčí semináře, které s ním máme). Asi by to bylo normální a celkem i běžné, kdo se někdy nezakoukal do vyučujícího, že jo . Problém je, že mu je cca 58, dokonce vypadá spíš tak na 60, ani to neni můj typ! Jenže mi přijde děsně charismatickej a poslední dva týdny na něj musím neustále myslet, představovat si, jak jsem s ním, jak leží vedle mě a vůbec mi nevadí, že má manželku, děti, zkrátka, že to je nereálné. Teď ho dva měsíce neuvidím, protože máme zkouškové, a jsem z toho úplně v háji.
Jsem sama ze sebe úplně šokovaná a chtěla jsem se zeptat na váš názor, jestli vám to přijde normální a jestli se vám třeba někdy něco podobného stalo. Nejhorší na tom je, že jsem si říkala, že kdyby on projevil zájem (což se samozřejmě nestane), tak bych s ním klidně něco měla! No, jak jsem řekla na začátku, cítím se jako by mi bylo 15 a já se zamilovala do svýho instruktora na lyžování
Zdravím Michaelo. Jste snílek a Vaše představy nikomu neubližují, pokud zůstane pouze u nich... Platonicky byl zamilovaný snad každý alespoň jednou v životě, ale... Buďte ráda, že zůstane jen u těch představ, ty jsou mnohdy lepší, než skutečnost...Představujete si, jaké by to bylo, kdyby to bylo...Ale někdy je lepší nepoznat ve skutečnosti některé věci. Člověk si má zachovávat alespoň pár iluzí...:D..Jste mladá, možná Vás myšlenky na něho přepadají právě jen proto, že se nikdy nesplní to, o čem sníte. Zkuste se na to podívat z jiné strany... Ve škole se Vám Váš vyučující zdá být charismatický a doma je to obyčejný chlap, který je možná nevrlý morous, věčný pedant a jeho myšlenky se zaobírají tím, co bude k večeři. Ženě důrazně vysvětlí, že již po třetí tento týden ohřála párky a on by si dal zrovna vuřty s cibulí (když dostane vuřty s cibulí, vysvětluje zdlouhavě ženě, že se těšil na teplou večeři)... Poté okomentuje program v TV a ženě vysvětlí, že seriál Růžová zahrada je hloupost, s kterou otravují v TV 2x v týdnu a prosadí si jiný program. Než začnou vysílat to, co by ho uspokojilo, usne v křesle...To se opakuje pravidelně den co den a je to horší a horší...Vraťte se do reality, život máte před sebou!
PS: Tímto jsem se rozhodně nechtěla dotknout žádného zralého muže, který se i v šedesáti letech cítí jako mladík a také se tak chová. Uvedla jsem jen jako příklad...
Poradím to, co v podobné otázce o trochu níže: Miluji svou učitelku - co mám dělat?
Rychle se odmilujte. Stejně takového starce /vůči Vám/, nemůžete milovat, spíš ctíte jeho rozhled, chování, přístup k lidem a považujete to zamilovanost.
Navíc byste nemohla rozbít fungující rodinu. A pokud ano, nezapomeňte, že až vám bude 43 a budete žena plná sil ve středním věku, jemu bude 78 let. Budete mu nahřívat bačkory a odnášet bažanta. Nezlobte se, že to píši tak ostře, ale kolem té šedesátky si ještě každý myslí, že je king. Ale ono to hodně rychle přejde.
Nemyslete na něj, nic mu o tom neříkejte, nechte to prostě vyšumět. Jistě si brzy najdete chlapce věkem blízkého k Vám a pak se zamilujet doopravdy. Tohle bylo přece jen tak "nanečisto". Ne? Jaga.
Ne, nic podobného se mi nestalo.
Ale stát se to holkám, myslím, klidně může. Jestli je to od přírody alfasamec, ...
Rozdíl mezi 23 a 15 lety je asi v tom, že teď si uvědomuješ, že to je trochu zvláštní. V 15 by tě nějaké uvažování a tom vůbec nenapadlo.
Jinak - zapomeň na něj, ať máš klid.
Jo a - nejsem holka. To jen, kdyby ...
Michale, ale smrt při souloži nemusí být zase tak špatná. Teda, pokud je člověk v pozici zemřelého, z druhé strany bych to zažít nechtěl:D. A je fakt, že když to přijde na půl cestě k orgasmu, tak to taky asi za moc nestojí. To je pak teprve přerušovaná soulož.
Ahoj, všem moc děkuji za odpovědi. Vím, že to je nereálný a že bych s nim ani nemohla být nějak dýl. Navíc, co jsem měla možnost ho poznat, tak on je opravdu velmi zásovej chlap, takže myslím, že by svou ženu, resp. přítelkyni nikdy s nikým nepodvedl, teda aspoň si to myslim. Jde jen o to, že na něj stále musim myslet, přijde mi úžasnej a hrozně ráda bych ho alespoň víc poznala, povídala si s ním a tak. Snad tohle moje zamilovaný pobláznění skončí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.