Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodicí kšíry Tommee Tippee

Od: pu® odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny maminky a tatínky či batolecích potřeb znalé rádce *slunce* Mám prosbu - neporadili byste mi obchod v Praze, kde seženu vodicí kšíry s Méďou Pů? Konkrétně tyto: pasky.heureka.cz/... . Našla jsem přes net jediný obchod, který prodává výrobky Tommee Tippee - Avion shopping centrum, což je pro mě fakt z ruky. Jsem si jistá, že někdo bude vědět, kde tyto výrobky sehnat jinde - jenže já je nesleduji a fakt nevím, kam pro ně *nevi* NB: Nechci kupovat přes internet a ze druhé ruky také ne, přece jen je to dárek (jedna maminka prodávala origoš, ale nestihla jsem *plac* ). Díky moc za všechny tipy a rady! Zdraví Pů

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

2x

A co tady?

baby-eshop.cz/...

Mají výdejnu v Praze. Ale nemám s nimi žádnou zkušenost a taky nechápu, proč nemají cenu v Kč...

pu®
hodnocení

A no jo, vidíte, net obchod s výdejnou, to mě nenapadlo, díky! Je pravda trochu divné, že tam mají ceny jen v EUR, ale zhruba vím, jak se ceny těch kšírů pohybují, a když budou po mně chtít víc než zdrávo, zboží holt nepřevezmu... Resp. si dopředu zavolám, jak to tedy je. Hezký večer *slunce*

doplněno 05.04.11 21:38:

A jo, ono se tam dá nahoře překliknout na české koruny ;)

doplněno 05.04.11 21:42:

Chjo, zboží není dostupné.. *plac*

antynka*

tak to jsem si nevšimla, že zboží není dostupné *bzum* Ale zkuste prohledat více obchodů, dost jich má výejny v Praze ;)

antynka*

A ještě to mají tady:

hracky.peppi.cz/...

doplněno 05.04.11 21:51:

No ale to je koukám asi jen webshop... No ale třeba by se dalo domluvit osobní vyzvednutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]