Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny maminky a tatínky či batolecích potřeb znalé rádce Mám prosbu - neporadili byste mi obchod v Praze, kde seženu vodicí kšíry s Méďou Pů? Konkrétně tyto: pasky.heureka.cz/... . Našla jsem přes net jediný obchod, který prodává výrobky Tommee Tippee - Avion shopping centrum, což je pro mě fakt z ruky. Jsem si jistá, že někdo bude vědět, kde tyto výrobky sehnat jinde - jenže já je nesleduji a fakt nevím, kam pro ně
NB: Nechci kupovat přes internet a ze druhé ruky také ne, přece jen je to dárek (jedna maminka prodávala origoš, ale nestihla jsem
). Díky moc za všechny tipy a rady! Zdraví Pů
A co tady?
Mají výdejnu v Praze. Ale nemám s nimi žádnou zkušenost a taky nechápu, proč nemají cenu v Kč...
A no jo, vidíte, net obchod s výdejnou, to mě nenapadlo, díky! Je pravda trochu divné, že tam mají ceny jen v EUR, ale zhruba vím, jak se ceny těch kšírů pohybují, a když budou po mně chtít víc než zdrávo, zboží holt nepřevezmu... Resp. si dopředu zavolám, jak to tedy je. Hezký večer
A jo, ono se tam dá nahoře překliknout na české koruny
Chjo, zboží není dostupné..
tak to jsem si nevšimla, že zboží není dostupné Ale zkuste prohledat více obchodů, dost jich má výejny v Praze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.