Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, možná je to divný dotaz, ale kde sehnat plechovou krabičku?
- měla by být nějakých větších rozměrů (alespoň 10x10x4cm)
- voděodolná
- chci si z ní udělat krabičku poslední záchrany (a nepotřebuji kupovat KPZ z obchodu, protože vybavení mám)
Celkově by mě zajímalo, kde se dají koupit plechové obaly/ krabičky.
Děkuji za každou dobrou radu.
Na KPZ jsem kupovala holkám plechovou krabičku v prodejně se sypaným čajem. Mívají různé velikosti, i když zrovna takovouhle si nevybavuji, že bych viděla. Jedna z holek pak i vyhrála v oddílu novou krabičku, od bonbónů (ve velkých obchodech vídám). Ta ale tedy nebyla hranatá, ale placaté kolečko - i tak slouží dobře.
Nedávno jsem kupoval přesně takovou,jak píše hejkal,v Kauflandu do mrazáku.Pokud by šlo o ještě dotěsnění,stačí spoj olepit kvalitní lepenkou.
JABRAKA
Plechové krabičky v obchodech s čajem nebo v supermarketech s různým obsahem. Já má např. od čaje Teekanee snad. Další kovové krabičky mám z obchůdku "galerie", kde se prodávají šaty, dekorace, bižuterie od různých autorů (neznámých - prostě doma někdo ušije a prodá to sem). Možná bych tedy pátrala v takových těch domácích dekoracích, kde mají různé neobvyklé lampy, lodě, kovové kyblíčky a konve a hodiny a já nevím co ještě.
doplněno 04.04.11 08:11:Jinak další plechovky zde zbozi.cz/...
Děkuji všem za podnětné odpovědi. Nejraději bych takovou vodotěsnou s těsněním jak o ní psal kartaginec, ale pokud se mi nepodaří sehnat, tak na to rezignuji a budu hledat plastovou (ta ale musí být alespoň z dostatečně tvrdého plastu). Ale i ta STR8 krabička (od inzinyrky) vypadá celkom pěkně a možná bych ji oblepil lepenkou jak radí jabraka. Plechovou jsem chtěl proto, aby byla (vrámci možností samozřejmě), odolná horku a ohni. Já vím, že pokud by spadla do ohně a setrvala tam déle, tak se ty věci v ní poničí, ale krátkodobě by je mohla ochránit lépe, plastová by se tavila a/nebo by začala hořet.
Jěště jednou děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.