Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může matka zrušit trvalý pobyt dceři?

Od: mudradasek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ja bych potřeboval zjistit jestli by moje matka mohla odhlasi sestru z trvaleho bydlište, byt je psaný na matku a sestra se přestěhovala ale trvalý pobyt si nechce zrušit vuči toho že se bude konat privatizace bytu a chce ho odkoupit a posleze byt prodat. Matka z mou sestrou jasou velmi pohadane a sestra ma velke konexe tak bych se chtěl zeptat ma pravo ten byt zprivatizovat, nebo jestli by šlo ji trvalý pobyt zrušit? Děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hledejte ve zdejším vyhledavači TRVALÝ POBYT. Je to časté téma...

kate*
hodnocení

0x
Dobrý den, pokud je byt vaší matky, tak může své dceři trvalý pobyt odhlásit. Ale je to spousta papírování na městském úřadě, musí být udány důvody, proč ho chce odhlásit a pak to podstoupí správnímu řízení, tam bude trvalé bydliště odhlášeno a bude přihlášeno na městský úřad. Ale nenechte se úředníky odbýt, nechtějí to totiž dělat, ale trvejte na svém. Mě to trvalo pěkně dlouho, než jsem k tomu úředníky dokopala.Tak hodně zdaru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]