Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat, někam jsem zašantročila obálku pro sčítání 2011. Tiskopisy již mám vyplněné. Myslíte, že bych mohla dostat obálku pro odeslání na poště?
Proč to nepošlete z tepla domova, když jste stejně na internetu? Je to tak jednoduché, že by to zvládlo snad i malé dítě, nač se trmácet na poštu. Otevřete si www.scitani.cz a ono Vás to samo povede. Když máte papírové formuláře vyplněné, jen to tam opíšete. Dokonce Vám to nedovolí udělat chybu, okamžitě ji pozná a upozorní. Ja to náramně chytrý program. Já si to moc pochvaluji, škoda že další bude až za10 let Patronka
Nevím co máte na mysli tím "čísla komisaře", ale po otevření elektronického formuláře Vás to vyzve k vložení čísla po čárovým kódem a čísla ve stejném rámečku po jeho levé straně. Po zadání těchto čísel Vám ve formuláři automaticky naskočí údaje, které máte v papírovém formuláři předtištěny - identifikace. Pak už jen z toho papírového přepisujete a protože se vyplněný formulář nedá uložit, zůstane Vám pro případnou dodatečnou kontrolu. Jen ještě maličkost - po stažení jsem si nejprve el.formulář uložila a teprve potom vyplnila. Po odeslání mi přišlo potvrzení, to jsem taky uložila, pokračovala na stažení a uložení druhého formuláře a postup opakovala, včetně uložení potvrzení. Patronka
Jen doplním k uložení formuláře: nedá se uložit tak, jak je, ale dá se (před odesláním) vytisknout, a pokud použijete virtuální tiskárny s výstupem do pdf, tak ten výstup už uložit můžete.
Vždyť Vám to píšu. Zadáte číslo pod čárovým kódem a to vedle je jako heslo a na elektronickém formuláři to samo naskočí - budou tam přesně stejné údaje, jako vyplňoval komisař, protože Vás program IDENTIFIKOVAL! Nebojte se a pusťte se do toho, ono Vás to chybu dělat prostě nenechá. Patronka
doplněno 04.04.11 18:23:Kovis, máte pravdu. Na číslo bytu jsem fakt zapomněla, ale to bylo tím, že komisařka mne oslovila jako první v domě ( protože jsem jí pouštěla dovnitř ), tak mi přidělila číslo 1 i když můj byt má jiné číslo. No a být najednou jednička, to se zapomenout nedá . Patronka
Není to až tak přesné - u nás sčítací komisař vepsal do formuláře číslo bytu ručně až na základě situace v terénu. Jelikož nemáme byty číslované, očísloval si je sám v rámci vchodu odspoda nahoru. Toto číslo je pak samozřejmě potřeba do elektronického formuláře napsat také!
Dobrý den, obálku na poště dostanete, popř. můžete formuláře na poště odevzdat rovnou. Nebo vyplnit na netu - nejjednodušší a hlavně vám to zkontroluje, zda máte dobře vyplněno.
mno.. skoda ze nemam takoyhle problemy.. ja nemam ete ani ty debilni formulare... musim si je nekde sehnat abych to pak vyplnil po netu... komisar mi napsal ze prijde mezi 12-20 :D vtipnej. pak se uz neukazal. a ani v te dobe prej ne..
kazdopadne rekonstruuju byt a i kdybych am bydlet mohl, tak tam takhle dlouho cekat nebudu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.