Nejste přihlášen/a.
Mam pritelkyni uz 2 mesice ziju u ni a casto kontroluje profil sveho bejvaleho na FB ona rika jen tak. Vcera mi slibila ze uz si snim psat nebude protoze on se nas snazi rozestvat a slibila ze uz mu nenapise ale dnes jsem ji videl jak si na ICQ znovu snim pise ze ho vytahla z ignor listu a rikam znovu si snim pises? rychle to odklikla a rekla me ne nepisu tak sem ji rek nejsem vul videl jsem to a nic vzala si sluchatka a pustila si muziku po 10 min. sem se ji optal tak co me na to reknes a ona na me vyjela jezis co ti na to mam rict? proste sem od nej neco chtela a ja ji rekl neco si me slibila snat ne? a ona na to No jo prosim te a sla pryc varit veceri do kuchyne. proc furt kouka na jeho profil a pise si snim neustale?
Pitomí jste oba Ona nemá udržovat přehnané vztahy s bývalými partnery (slovo bývalý má svůj význam) a ty nemáš přehnaně žárlit a výslovně ji to zakazovat. Řekni,že si to nepřeješ a nech to na ní
No... kdyby si pritel psal dennodenne s byvalkou, koukal zbozne na jeji fb a jeste mi lhal, ze si s ni nepise, taky by mel doma kongo. Nezakazuji mu nic, ale cekam jasne, ferove jednani dospeleho cloveka
Kdyby to pisatel nechal na ni, za chvilku by nemusel byt jen vul, jak se zde nekdo vyjadril, ale taky parohac Od takovychto slecen honem co nejdal!
Podle toho jak vám odpovídá,bych řekl,že vás má na háku,jste pro ní jen náhražka za bývalého.Věřím tomu kdyby jí řekl at´se vráti k němu zpět,tak to udělá.Neváži si vás,jinak by se tak nechovala.Žijete u ní teprve dva měsíce a co bude dělat za rok?Ještě,že vám u milování neřekne jeho jménem.
ANO v lásce musí být důvěra a tolerance,ale ve vašem případě ona stále nechce na bývalého zapomenout.Nebud´vůl!
Proč? Je do něho stále zamilovaná = je blbá. Bývalému leze do řiti (pardon, píše), tobě vědomě lže. Pokud se na ni bývalý "usměje", vrátí se k němu. Třeba jen na návštěvu, abys to nevěděl. Možná už máš parohy a ani o tom nevíš. Jdi od toho dokud je čas, není to vhodná partnerka. Bohužel, pozitivní odpověď to není.
Ozyh-u, máš ot blbý, kašli na ní dokud je čas. Mě dělala to samí. Po večerech místo spaní si do noci psala s bývalíma. Ten poslední stál za to. On jí udělal dluhy, málem přišla o byt (zaplatil jsem jí peníze místo exekuce) a pomlouvala ho a on se jí vysmívla a pomlouval jí taky. Potom jsme měli jít do kina a ona místo toho šla ve 20 hodin se psem. Před tím si psala s někým na icq ale já věděl že je to on. Ptal jsem se s kým si psala, a ona ale s nikým, že je ot její věc s kým si píše. Bydlel naproti a ona šla za ten barák, když tam byla hodinu tak jsem jí volal ale vytípávala mi to. Tak jsem se šel podívat a stála tam s ním, poté šli k němu do bytu kde byli do 01 do rána a ona mi ještě napsala sms jestli jsem v pohodě, že ona je v pohodě ať o ní nemám strach. V telefonu jsem slyšel ještě jeho kecy že mam držet hubu a nevolat jí pořád. Přišla domů v půl třetí a já si jen vzal věci a odešel. Hned co jsem odešel si ho natáhla domů a spali spolu a bydlel tam. Po týdnu ho vyhodila a chtěla mě, tak jsem se nechal ukecat, bylo to v pátek, a přišla ke mě a v neděli mi řekla že chce být sama, že si dáme čas a šla k sobě domů ode mě. Hned ten večer si ho vzala domů zpět a zase s ním byla do pátku, pak zase chtěla mě... Od té doby (asi 4 měsíce) měla už nespočet týdenních-14denních chlapů. Mě se občas ozve, napíše, ale já nic... potom mi napíše, že nechápe proč se s ní nebavím a přidá "nechápu, proč nemůžeme být přátelé". Ona neví jak to bolí, protože nikoho nikdy nemilovala, shání jen sex a prachy, protože je líná makat. Od toho si udělala děti, aby do prác enemusela, proto chlapy střídá, když zjistí že jí to dítě neudělá, tak ho odkopne.
Proto ti radim... ser na ní, i když to bude bolet, protože potom to bude bolet 1000x víc a budeš si to v srdci nosit už napořád. Já teď žiju sám, a ona mi chybí každičkou chvíli, její smích, její pohlazení... ale "ale". Já chtěl jenom lásku, nic víc. Tak si dej pozor.
Jo a to s těma sluchátkama dělala taky. Když jsem jí něco říkal důležitého, co se se většinou má řešit ve dvou, tak si vzala sluchátka, dala si to nahlas, otevřela si seznam na icq a bývalým psala Ahojky co děláš. I když jsem seděl vedle ní a čekal až mi odpoví, nebo tak. Prostě mi dávala najevo, že ona je tu šéfem... To co píšeš na ní úplně sedí, skoro so říkám že je to ona ).
To je jednoduché: Je to její zvyk. Na jejím "bývalém" je určitý rys osobnosti, který je pro ni zajímavý, třeba byl "literárně" nadanější, než Vy. Nebo se ve Vás Vaše přítelkyně schválně snaží vyvolat žárlivost. Řešení: Buďto to budete absolutně ignorovat, nebo jí začněte ze svého notebooku v téže místnosti s ní posílat svoje FB zprávy a pište jí jich mnohem více, než její bývalý, nebo to řešte "buďto a nebo". Pokud sám nebudete tolerantní, z její strany mnoho tolerance asi očekávat také nebudete moci. Celý partnerský a manželský vztah záleží na tom, jestli ti dva lidé se vzájemně snesou, tedy na TOLERANCI. Nehledě na to, že dokonce existují lidé, kteří si libují v životě "v trojúhelníku".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.