Nejste přihlášen/a.
Pekny den, jsem prirodni pihata blondyna, velmi svetly typ a velice tezko se opaluji. Po celem tele mi pod kuzi jsou videt site modrych zilek, obvzlaste na rukou, prsou a stehnech. Nejsou vystouple, proste jen prosvitaji snehobilou kuzi. Poradi nekdo prirodni cestu, jak by mohly jit videt mene? V lete je to fakt neprijemne, po pulce tela propletence zil... na solarko nemuzu kvuli vitiligu (a ani bych nechodila, neverim mu). Sice to beru tak, ze kazdy clovek ma neco, ale uz nekolik let mi v usich zni veta (nastesti uz) byvaleho pritele: Ty mas ty prsa takovy hnusny, zilnaty... Neni nejaka bylinka, caje... neco?
Dekuji.
Nejsem blondýna a ty prosvítající žilky jsem měla také (nejspíš je stále mám) a na sluníčko jsem taky nikdy nechodila. Jenže naopak se to moc líbilo, říká se tomu "mramorová kůže". Buďte ráda, že ten přítel je už bývalý. Neberte to jako vadu, ale naopak je to přednost, kterou každý mít nemůže. Já jsem s tím měla jen úspěchy a věřte, že vím co píšu. Patronka
Naprostý souhlas s Patronkou. Určitě potkáš spoustu chlapů, kteří to budou brát jako jednoznačnou přednost. To všechno "zdravě opálené", co nám cpou v médiích, už nám leze krkem.
Netouzim byt nejak vysolarkovana:D to urcite ne... ale konktretne na prsou mi to vadi hodne... diky plavani, lodim a posilovne mam prsa pekna, pevna... a z boku i zepredu je hyzdi siroke modre provazce
A pravda, na sve blod vlasy a modre oci chytam zajemcu dost ale kolikrat jsem slysela za zavodech pri prevlekani: "jezis, to jsou belice...", a podobne. Jasne, vykaslat se na ne, ja vim
ale poruccte si
Napadá mne, že takhle možná vznikl mýtus o "modré krvi" šlechticů. Šlechtičny se zaručeně neopalovaly a co Vy víte.. Možná máte šlechtické předky, nebo to aspoň můžete s nadhledem naznačit. Buďte osobnost, co je Vám po takových... Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.