Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem žárlivej jak to změnit?

Od: enabler* odpovědí: 4 změna:

Jsem na přítelkyni žárlivej ale stršně mě to štve a nevím jak to udělat abych nebyl...nechcu ji v něčem omezovat...ale třeba mě štve že když ja nemužu jít s ní ven jde s jinýma vena to mě strašně naštve...prosím co mám dělat abych tak nežárlil...děkuju :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Pomůže vám říct to,že lehce můžete o přítelkyni přijít?Žarlivost je hrozná vlastnost,dokonce i duševní nemoc.Žárlete jen v mezích,omezte se vlivům,radši nezjištujte kolik holek jde s ní na flám a kolik chlapů u toho bude.Nekritizujte ji.Je to žena a má ráda když je stále žádaná.Zbytečně se nevyptávat.Zkousnout i to když řekne že jí třeba pán pozval na drink.Fajn,dala si ho,nebo taky nemusela.Záleží zda taky nemá z toho výčitky vůči vám.To byste jí musel zavřít doma do klece nebo ji obléct jako muslimku.Opravdu,všeho moc škodí.
enabler*
hodnocení

právěže to vím a chci to řešit, kdybych to nevěděl tak to neřeším a nepíšu to sem

hodnocení

0x

Doporučuji soustředit se na text videomix.cz/...

martinaa*
hodnocení

0x

Ve vztahu mam zasadu - nikdy nedelej druhemu to, co nechces, aby on delal tobe. A funguje to. Nejste ve vztahu sef-podrizeny, ale jste na naprosto stejne pozici. Omezovani, zakazy a sceny vedou jedine k rozchodu.

doplněno 03.04.11 11:42:

Pry existuji i kurzy zamerene na ovladani zarlivosti a vzteku... neco jako terapie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]