Nejste přihlášen/a.
ahoj. snad každý druhý kluk chce z nějakou holkou chodit a asi taky každý druhý kluk neví jak s ní navázat kontakt. To je můj případ. Jak mám s holkou o dva roky starší než já [mě je 12 a něco málo mědícu]. Tak aby si mě zařadila mezi ty spíše lepší kámoše než kámoše? Za každou užitečnou radu budu vděčný, Dík.
Neplést si vlezlost se zájmem. Zeptat se, jak se má, ale nezvat se k jejím plánům. Spíš jen nadhodit, že někdy můžete něco podniknout - a sleduj, jestli se chytne. A dodržovat sliby!
Neříkat: "Řekni mi to!", ale "Víš, že mi to můžeš říct, jestli o tom chceš mluvit."
To jen tak, co mě napadlo jako první. Ostatní rádci ještě určitě něco doplní.
A hlavně nebýt vlezlý, neshazovat ji, pochválit ji její ůčes, barvu očí, povat na zmrzlinu, a hlavně být sní osamoťe, před kamoškami by se asni "styděla"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.