Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně navázat kontakt z holkou

Od: andromeda* odpovědí: 6 změna:

ahoj. snad každý druhý kluk chce z nějakou holkou chodit a asi taky každý druhý kluk neví jak s ní navázat kontakt. To je můj případ. Jak mám s holkou o dva roky starší než já [mě je 12 a něco málo mědícu]. Tak aby si mě zařadila mezi ty spíše lepší kámoše než kámoše? Za každou užitečnou radu budu vděčný, Dík.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Neplést si vlezlost se zájmem. Zeptat se, jak se má, ale nezvat se k jejím plánům. Spíš jen nadhodit, že někdy můžete něco podniknout - a sleduj, jestli se chytne. A dodržovat sliby!

Neříkat: "Řekni mi to!", ale "Víš, že mi to můžeš říct, jestli o tom chceš mluvit."

To jen tak, co mě napadlo jako první. :) Ostatní rádci ještě určitě něco doplní.

vikin*
hodnocení

0x

Zajímej se o to co ona, aby si si s ni mohl trochu vice povidat o nejakem tematu napriklad. Nebo ji proste neco vypravej co ji zaujme ...

zajixxx*
hodnocení

0x

A hlavně nebýt vlezlý, neshazovat ji, pochválit ji její ůčes, barvu očí, povat na zmrzlinu, a hlavně být sní osamoťe, před kamoškami by se asni "styděla"

andromeda*
hodnocení

díky...už sme tak na půl kamoši :) ale, když ji chci někam pozvat nebo k ní o víkendu přijet, řekne ne. prej se předemnou stydí a líbí se jí to :D což jsem nepochopil. jak jí můžu pomoct aby se předemnou nestyděla? abych sní mohl někam zajít atd.? protože přes fb se asi moc nepoznáme.

kritik*
hodnocení

0x

Nic neber moc vážně. Holky chtějí "komično" a ne starosti. Přesněji - pro kamarády mají starosti, pro ty lepší kamarády mají to lepší.

Takže... s úsměvem *smich*

maro
hodnocení

0x

Přes fb to určitě ani nezkoušej .. prozačátek jo, že si sní budeš psát jak se měla a tak.. ale podle mě nejdůležitější věc je pozvat ji někam ven vyjít si sní.. Pokud si sní budeš pořád jen do nekonečna psát tak z toho nic nebude...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]