Nejste přihlášen/a.
Nečekám, že mi nějak poradíte, jen se z toho všeho potřebuju vypsat.
Rodina:
Můj otec je ožrala, kterej všem pořád dělá ze života peklo. Ráno se ožere a celej den je to s nim k nevydržení. Teď ještě udělal průser, že se se dvěma promilema vysekal v autě...jemu nic neni, ale škoda půl milionu... Kvůli tomu taky musíme prodat kus zahrady, aby bylo na splácení dluhu. Takže já když nejsem ve škole nebo na brigádě, tak vyklízim zahradu a jedinej kdo mi aspoň trochu pomahá je děda (i když vzhledem k jeho věku to po něm ani nechci) Otec je zavřenej ve svym pokoji a pořád chlastá. Asi si řikáte, proč ve svym věku nevypadnu z domu...kvůli mámě a prarodičům. Máma na tom neni zdravotně vůbec dobře, kromě toho má ještě docela rozhozenou psychiku a kdybych jí opustil, tak by to asi nezvládla. Kromě toho vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu (nemůže moc pracovat, takže peněz moc neni) a k tomu, že já ještě studuju (a dostudovat chci) prostě potřebujem otcovi peníze (vydělává docela dost), abysme nějak utáhli barák a nějakou tu rozumnou obživu. Prarodiče, který s náma bydlej, se sice snažej přispět, ale důchod je důchod. Prostě je to začarovanej kruh, ze kterýho neni úniku.
Láska:
Další problém asi bude znít ve srovnání s předchozím dost bezvýznamně, ale paradoxně mě momentálně užírá ještě mnohem víc. Šíleně jsem se zamiloval do spolužačky (tak jako nikdy před tím), řekl jsem jí to a ona mi na to odpověděla, že mě má strašně ráda, ale že teď nechce žádnej vztah, protože se bojí atd. Předtim jsme se spolu dost bavili, chodili i tancovat apod., ale od tý doby se ke mě chová dost zdrženlivě, sama mi nikdy nenapíše, když jí napíšu já tak spíš odsekne apod. Zkusil jsem jí pozvat do kina (žádný rande, jen si udělat spolu pěknej den), ale ona mi na to dost hnusně odpověděla něco ve stylu, že už toho má dost a dokonce si mě odebrala z přátel na Facebooku... Vůbec to nechápu...
Můj problém s holkama je beztak dlouhotrvající...jaká holka by chtěla nemluvnýho, stydlivýho introverta, se spíš podprůměrnym vzhledem, bez peněz a s rodinýma problémama...
Mily Petre - asi takto: kazdy si v zivote nese svuj kriz, i kdyz i nej vetsinou nestoji... ze Vas otec chlasta, je pruser, ale kdyz to reknu narovinu, aspon o nej mate penize na peci o matku. Rodinu si holt clovek nevybira... muj tata je taky v hospode kazdy den, ale proto, ze tam ma kamarady a bavi ho to tam. Da si svoje tri ctyri piva a v noci prijde domu... ale celou rodinu zivi. Zatnete zuby snazte se to vydrzet... co konkretne znamena dela peklo? Terorizuje, napada, sikanuje nebo "jen chlasta? V tom je taky podstatny rozdil.
Co se vztahu tyce, takova ta omacka, ze neni na vztah pripravena a ma strach, jsou jen kecy... Slecna o Vas zajem nema a ted ma spise strach, divate se na ni jinak, jste do ni zamilovany, a to vytvari takove to "dusne" ovzdusi. Pokud Vas odmitla, nevnucujte se (mate prece svou hrdost), a poohlednete se jinde. Holek, co stoji o klidneho ticheho introverta, je dost. A pokud to nechapou ted v mladi, za par let pochopi urcite.
Hlavu vzhuru, divejte se dopredu!" Co bylo uz nezmenite a hodte to za hlavu.
doplněno 02.04.11 16:21:A jeste k tomu - ktera holka by chtela kluka bez penez s rodinnyma problemama:
Kazdy clovek na svete ma nejaky problem. Kdyz se to netyka rodiny, tak vzhledu, kdyz ne vzhledu, tak penez, kdyz ne penez, tak povahy... a podobne. Nikdo neni dokonaly a problemy jsou od toho, aby se prekonavaly. Vzhledem k Vasemu veku je to celkem zbytecne sebelitovani a podcenovani se. Musite se snazit, hledat, makat... a ono to prijde
Rodinné zázemí si nikdo nevybírá, to co prožíváte vy, prožívalo v minulosti nebo prožívá v současnosti spousta mladých lidí. Můžete vás to ale zocelit do budoucnosti, protože se už budete umět poprat se starostmi. Otce nezměníte, jeho lásku k alkoholu mu nevymluvíte, pokud nebude on chtít sám jít např. na léčení. Asi je to slaboch, ale to je většinou každý opilec. Momentálně vás ale více tíží váš osobní život a lásky. No kdo by chtěl nemluvného, stydlivého introverta... já vám na to odpovím. Nejspíš stejně založené děvče, které netouží po nějakém to, bouchači v nadupaném fáru a v perfektním ohozu a s plnou kešeňou ( s takovými jsou stejně v životě většinou jen trable, protože na ně letí další a další holky, pak ženské...apod). A hodní mužové, kteří by byli dobrými manželi a otcové od rodin nějak ostrouhávají, protože jsou nenápadní. Z toho si nic nedělejte. Jednou některá dívka pozná vaši cenu a bude vás chtít. Té dívce, co vás odmítla, už se moc nevnucujte, stáhněte se do ústraní, nevšímejte si jí. Ona vás asi momentálně nechce, tak se nepodbízejte. Možná, že vás někdo před ní pomluvil a znáte holky, jak všemu uvěří. Anebo ona zkouší lovit v jiných vodách, anebo prostě a jasně, nechce momentálně vztah - každá holka po vztahu taky hnedka netouží, a to prostě neuspěcháte tím, že ji budete uhánět. Jen byste se opravdu zprotivil. A věřte, že z toho začarovaného kruhu, o které píšete, je úniku. Život není neměnný, pořád se v něm něco děje. Věřte v lepší zítřky, snažte se myslet pozitivně (to opravdu hodně pomáhá), byť to moc lidí neumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.