Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na oslavu

Od: dus odpovědí: 8 změna:

S kamarády chceme udělat velkolepou oslavu a nechceme, aby to byla jen tak normální akce jako každá jiná. Nemáte nějaké nápady na vtipné společenské hry popřípadě jiné tipy? předem děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Hra Activity nikdy nezklame.

martinaa*

Souhlas, zrovna vcera jsem slavila narozky...a hrali jsme od 21 do 02:D nejaky nocni klid chatove osady sel stranou, zachvaty smichu byly slyset pres cele udoli:))

amores*

Jak se hraje ta hra Activity?Prosím napište,děkuji.

cocinkamichalka*

Activity je stolní hra, mají ji v každém supermarketu... Hraje s v týmech a dá se to popsat jako pantomima, mluvení a kreslení v jednom. Na kartičce je slovo, které musíte předvést, popsat nebo namalovat. Za to postupujete po hracím plánu a kdo dojde první do cíle, vyhrál.

srovnanicen.cz/... - tady jsou e-shopy...

doplněno 04.04.11 13:50:

Samozřejmě se dá tahle hra stáhnout i na internetu, ale řekla bych, že v tomhle případě se investice do originální hry vyplatí, existují i rozšiřující kartičky, takže se slova moc neopakují...

zima*
hodnocení

0x

Zkuste třeba hru Twister nebo se inspirujte pořadem Partička, který teď chodí na Primě. Ten pořad je sice s prominutím blbost, ale říkala jsem si, že některé ty "hry" by šlo využít pro pobavení kolektivu. Záleží taky, jaký druh zábavy hosté uznávají a do čeho jsou ochotni jít a do čeho už ne.

amores*
hodnocení

0x

www.youtube.com/watch

doplněno 02.04.11 13:15:

Můžou to hrát i muži se ženami,moc jsme se nasmáli u toho,brečeli jsme od smíchu.Místo zvonu,jsme pouřili štětky do záchodu(nové)

dus
hodnocení

Původně jsem měl na mysli větší počet účastníků.. Má nás bý asi 50 a tam se activity moc nehodí :) Jinak mně zatím napadla hra židlovaná.. někdo prosím nějaké podobné nápady?

ondasess

pro 50 lidí jedině sud piva , basz tvrdého a ednu prázdnou láhev... víc nepotřebujete.

jinak do odvázané společnosti je dobrá hra harašeníčko (myslím max 10 hráčů)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]