Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, jsem samouk na el.kytaru a chtěl bych poradit jestli někdo neznáte např. na youtube videa podle nichž se naučím nějaké JEDNODUŠŠÍ skladby. Vím, že taková videa tam jsou, ale hledám pro začátek opravdu něco jednoduššího. Několik akordů už zvládám a zahraji i kratší melodii, ale chtěl bych si zahrát celou skladbu. Mělo by jít spíše o rokovější věci. Díky
p.s.
skákal pes přes oves a prší prší jen se leje mě nezajímá!
Opravdu dost široká otázka. Zadej Guitar Lesson for beginner a jméno skladby a něco vypadne vždy.. . Ze zkušenosti vím, že nejsnáze se učí skladba, která se Ti líbí a může být i těžší. Napiš konkrétní skladby a můžeme pohledat.
..mám rád Foo Fighters, U2, Kings Of Leon atd. když si najdu např. sherm911, chlápka co hraje songy od U2 tak ho nestíhám. Konkrétní skladby ti nepovim protože mám skouknuto pár videí a ty nestíhám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.