Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovb allfinanz

Od: fila79* odpovědí: 12 změna:

Zkušenosti s OVB ALLFINANZ?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

již se to tu řešilo několikrát...

stačí zadat do vyhledávače...

mara24
hodnocení

0x

OVB je klasický MLM v pojišťovnictví... Oškubou a běží dál. Takhle by finanční poradci jednat rozhodně neměli. Osobní zkušenost mám tu, že ač žiju sám a nemám koho zajišťovat, poradce OVB mi naordinoval Životní pojištění na 1500 měsíčně, s tím, že si to za 2 roky mohu vybrat... a ouha, na pojišťovně mi bylo sděleno, že takhle to nefunguje a že jsem byl napálen. Nevím, kolik si pán na mě vydělal, ale doufám, že se těma penězma zadusí!

Každopádně OVB se vyvarujte!

fiodnet

Oni vám nedovolili přečíst si smlouvu? To je protizákonné.

tofi*
hodnocení

0x

Asi spis zalezi na cloveku nez na spolecnosti. Manzel ma kamarada, kteryu nich dela. Nechali jsme si od neho "usporadat" nase finance tedy aby nam poradil kde sporit a jak je to jiz par let a zatim jsme spokojena jak na poradil. Vyhodou je, ze "pracuje" pro vic bankovnich spolecnosti - takze je moznost treba uzavrit dve stavebni sporeni, ale pokazde u jine banky. Take ma prehled kdo v soucasne dobe co nabizi takze vam muze rici, kde by to bylo treba nejvyhodnejsi uzavrit.

Ale jak jsme psala zalezi na cloveku - nekdo poradi dobre a nekdo vam klidne muze "oskubat" jak bylo napsano prede mnou.

cyril*

V čem spočívá výhoda mít dva spořící účty u rozdílných stavebních spořitelen?

tofi*

Osobne si mylsim, ze je vzdy lepsi mit penizeu lozene u nekolika bankovnich ustavu nez u jedne - clovek nikdy nevi. Ale v tomto pripade jsem nemluvila o soricim uctu, ale konkretnej sme myslela stavebni sporeni.

cyril*

Pokud nemáte úvěr, tak se jedná o spořící účet i u stavební spořitelny. Tyto spořitelny jsou ze zákona vcelku velice slušně zajištěny, tak pokud pomineme rozdělení vkladů na více spořících účtů z důvodu sumy větší než je ze zákona na jeden účet pojištěno (100.000,- Euro), pak jedinou "výhodou" je placení dvojích poplatků za dva účty. A samozřejmě nesmím zapomenout na dvoji provizi pro "finančního poradce".

fiodnet
30.04.11 21:45

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

U OVB pracuje několik mých známých. Je to společnost, která naverbuje (většinou) studenty, ti uzavřou své rodině co můžou, potom už obchody tolik nejdou - čau. Rozhodně bych si nenechala u žádného z nich radit ohledně financí, protože na těch pár "školeních" to prostě odborníci na finance být nemůžou. Nehledě na to, že Vám doporučí to, z čeho mají největší provizi. To je můj názor.

tofi*

Jak jsem psala zalezi na cloveku - ten znamy co nam to dela se financnictvim zabyval dlouhodobe a mel s tim dost zkusenosti - je take pravda, ze sehnat u nej volny termin, aby mel dostatek casu s nami neco probrat bylo trochu narocne.

Je pravda, ze podku bych ho neznala asi bych se bala, aby mi nejaky "studentik" radil do ceho mam investovat sve penize, ale nadruhou stranu ono clovek nema jistotu nikdy - pokud je clovek zainteresovyny nejakou banköu (tedy ma z toho provizi) je jasne, ze bude chtit, abyste toho uzavrel co nejvic, nebot z toho bude mit penize. No a pokud si nechate zadit od nezavisleho financniho poradce, tak si ho zase (vetsinou draze) zaplatite. Nebot zadarmo ani kure nehrabe - jeden to dela za provize druhy za penize.

Takze bych spis nekoukala odkud poradce je (jestli z banky vi OVB apod), ale daka na zkusenosti a doporuceni znamych.

cocinkamichalka*

Tofi, souhlasím, že záleží na lidech. Bohužel kamarádství v dnešní době moc roli nehraje - a peníze AŽ na prvním místě. Zrovna teď bylo v televizi (Sumasumárum na ČT 1), že paní svěřila refinancování hypotéky své kamarádce, ta to "zadrbala" a paní zaplatila za 3 roky 72 tisíc korun.

tofi*

To je pravda, ze v tomto jde kamaradstvi stranou.

No my jsem vlastne meli temer predstavu co asi chceme a on nam jen doporucil, kde to ted bude nejlepsi uzavrit a vsechno nam vypsal a zardil - takze tady nijak nehozilo, ze by nam penize zproneveril nebo s nimi neco udelal. chteli jsme jen nejake stavebni sporeni a to nam doporucil, kde maji zrovna akci, ze se neplati poplatek za uzavreni a pak penzijni pripojisteni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]