Nejste přihlášen/a.
Ahoj, znáte to, lidé jsou občas trochu zlí a hlavně zbytečně a já tu přemýšlím, zda pokud má někdo nějaké narážky na naší osobu nebo divně čumí, zda je lepší to ignorovat, smát se, udělat si srandu ze sebe, či říct jen takové to: "To víš že jo, jen si kecej...", vím, že určitě ne začít nadávat a udělat mu tím radost. Ale přesto v člověku pak zůstane pocit: "Sakra, že já mu neřekla todle... :D"
Takže znáte nějaké dobré reakce, které dostanou toho druhého do ouzkých? Je jedno, zda se bude jednat o vyhrocenou situaci či o srandu. Myslím, že něco půjde použít v obou případech. Vím, že je to velmi obecné, ale snad si s tím poradíte.
Mě napadlo např. někdo, kdo na vás má řeči typu - myslím si todle a todle tak vy na to: "A to chceš za to jako metál?"
A nebo když má někdo řeči, tak říct: "téda ty jsi ale drsnej, kde ses to naučil?"
... Znáte něco lepšího? :D:D
0x
Na jakekoli reci na vas ucet pronest s vaznou tvari a uprenym pohledem: "Mas (s tim) problem?!"
Zamysleny ucinek to ma ale pouze pokud ses dvoumetrovej vyrysovanej chlap.
0x
Nereagovat je nejhorší, to toho druhého vytočí ještě víc a bude zkoušet, co snesete (znám z vlastní zkušenosti).
Jinak nejlepší "odpalovačky":
Do kosmu! Ty seš naprosto jetej mimoň! Drž už sakra hubu!
Nech toho mrzkého kňourání, ty plesnivý chomáčku rektálních chloupků!
Neuraž se, ale i eunuch má větší koule než ty!
Po pořádné mlátičce bys možná mohl zítra srkat oběd slánkou!
0x
Pokud je to možný tak se nehádám protože vím že druhou stranu to uspokojí-pokud má někdo blbí narážky tak čeká blbou odpověd a pak je rád že dokázal vytočit.Já to řeším tak že s úsměvem si vyslechnu a s úsměvem se zeptám jestli je to všechno a jdu dál.S úsměvem zdravím i lidičky který nemám ráda.Vím že drbnu nebo i jinak trefenýho jedince který se špatně vyspal a chce urážet nebo se hádat nejvíc naštve úsměv a to že vás nic nerozhodí.![]()
0x
Normálně- když jednou rýpne ignore, když po druhé tak- To se bavíš semnou ty ..xx.. ![]()
Atd stupňovat, většina si moc nerýpá, když si začnou oni...
A pak si do něj rýpnou a až bude např u tabule při zkoušení... jen počítat stím že.. to nemusí dopadnout nejlíp, musíte mít toho člověka prokouklého..Většinou nejcíce provokůjí ti teplákoví šašci( jak se tomu říká? hiphop? :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.