Nejste přihlášen/a.
Četl jsem, že je možné psát vězňům dopisy. Kde mám,prosím,sehnat jejich adresy? Děkuji
Ano, chtěl bych si s nějakým psát, už delší dobu mě to láká .. co se týče toho textu,určitě bych mu nepsal jak se má, co dělá, proč sedí. To si snad můžu přečíst na internetu. Chtěl bych mít od něj vlastnoručně napsaný dopis, zeptat se ho na nějaké informace...ale adresy vůbec nemůžu najít. Našel jsem jen adresy těch,kteří už jsou na svobodě.
Jestli myslíte, že se svěří, kde zakopal to zlato, tak to chápu.
Obvykle si s nimi chtějí dopisovat ženy. Ty trpějí opatrovnickým syndromem častěji.
je několik možností... pokud si chcete dopisovat s konkrétním vězněm, většinou se po nástupu trestu ozve on a vloží svoji korespondenční adresu
pokud nemáte konkrétní zájem, navrhoval bych kontaktovat přímo některý Ústav pro výkon vazby, vysvětlil svoje pohnutky, které Vás vedou ke korespondenci a požádal vedení ústavu o předání Vaší adresy ( Vašeho dopisu) některému vězni, o kterém mají dobré reference, který si to případně zaslouží... jejich kritéria jsou zřejmě závazná, takže musíte mít trpělivost... zkuste kontaktovat více ústavů...
na klikni.idnes.cz/...
si vyberte některý ústav a otevřte si tam uvedenou webovou stránku... určitě tam je adresa poštovní nebo i elektronická...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.