Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo proč se mi neustále tvoří akné? a chci se zepta co dělat s obličejem na noc?
Pij každý den zelený čas, můžeš si koupit taky Pangamin a užívat 3x denně 2 tabletky, nebo si rovnou koupit droždí a jíst ho tak lžičku denně.
Ráno a večer si omyj obličej čistou vodou- já to dělal prsty, ale možná lepší bude vata. Slyšel jsem, že se místo čisté vody dá použít slabý roztok s jablečným octem, nezkoušel jsem. No a na vzniklé pupínky si maž čajovníkový (tea tree) olej.
Hodně důležité je dostatečně pít vodu a snažit se jíst zdravě (hlavně omezit sladkosti), nechodit moc do hospody (kouř a pití alkoholu dost vadí).
Davam bod, az n aten tea tree olej. Take ho mam doma, ale hodne vysusuje, az extremne. V pripade sucheho obliceje a mastnou T-zonou je to katastrofa.
Kdysi se dala koupit v lékárně Jaryšova voda.Z něčeho to míchali,no a ta na akne fungovala.Myslím že se dá koupit i dnes.
Da se a je urcena na mastnou, smisenou nebo suchou plet? Ja, ackoli mam plet mastnou, predevsim T-zonu, ji zaroven mam nekdy supinatou. Jsem ekzematik, tak netusim, zda to s tim souvisi. Zatim pouzivam prave Normaderm a plet drzim v sachu... ale nejsem si jista, zda pouzivam vhodne pripravky.
Jednak vyčistit pleť zvenku, a provádět to pravidelně a pak také vyčistit "zevnitř". Pleti prospívá pití zeleného čaje, pangamin, korřivový čaj a jiné čistící byliny nebo preparáty a hlavně dodržovat pitný režim jako takový. Na noc je dobré někdy nechat pleť dýchat a nic na ni nedávat jinak se mi osvědčila tea tree kosmetika a pak také Bioderma Sebium serum, ta se dá koupit v lékárně a je dražší ale také dlouho vydrží protože se dává jen jednou za 2 dny a trošku. Otázka je jak moc se ti to projevuje. Jestli je to moc tak určitě se poradit i s dermatologem. Asi bych začla tím očištěním zevnitř, mě osobně to pomohlo hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.