Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deka z karbonových vláken

Od: pavsol* odpovědí: 4 změna:
Chtěl bych se prosím Vás zeptat jestli jste neslyšeli něco o dekách nebo přikrývkách s karbonových vláken údajně léči všechny nemoci nevím ten název ale asi fy která je prodává je nazývá gevotherm nebo tak nějak , léčí vše (za taky pěknou cenu). Prosím o recenzi. Jestli je to opravdu tak prosím o kontakt na tuto firmu. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

killli*
hodnocení

1x
Dobrý večer! Já jsem teda o ničem podobném neslyšela, ale vzhledem k tomu, že to má, jak píšete "léčit všechny nemoci", moc bych tomu nevěřila. Takových "vynálezů" se objevuje poměrně hodně, ale jejich účinnost je pochybná nebo žádná, a pokud to pomůže a "vyléčí všechny nemoci", je za tím ve většině případů placebo efekt. Pokud má někdo informace o tomto výrobku, snad vám poradí, ale jak říkám, moc bych na tyto deky nevsázela.. Přeju příjemný večer!

hodnocení

1x
Kdyby mi někdo řekl, že něco léčí všechny nemoci, považoval bych ho za blázna, nebo za naivního!
od takove deky bych ocekaval, ze maximalne vice zahreje... takze mozna leci revma nebo neco, co se prohratim zlepsi. Nic vic, nic min. ;)

hodnocení

0x
Tyto přikrývky mají vlastně jen jedinou schopnost a tou je snižování statické elektřiny v těle uživatele. Této jejich vlastnosti jsou pak přisuzovány ty zázračné schopnosti, kterými se ale výrobci hlavně snaží zvýšit odbyt svých produktů... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]