Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás Potřebovala bych spěšnou radu zasvěcených
Začal se mi v hlavě rodit takový plán, ale potřebovala bych vědět, jaký tak může mít student v Praze plat. Studovat VŠ chci dálkově a přitom chodit normálně do práce. Budu mít maturitu na všeobecném gymnáziu (maturuju příští rok) a viděla bych to na práci někde v restauraci, obchodě nebo něco tomu podobného. Chtěla bych se zeptat, jestli mi někdo poradíte, kolik by tak mohl být měsíční plat
Nečekám nic převratného, ani nevím jaké jsou v Praze momentálně možnosti, nebo spíš jaké budou, takže bych byla strašně moc ráda, jestli někdo z vás tuší, abyste mi dali nějaký alespoň přibližný typ
Díky za odpovědi
odhaduji kolem 13.000-18.000 čistého. V Praze pracuje jako prodavač můj syn i jeho děvče. Záleží zřejmě na tom, kde prodáváte a jaké jsou odměny /podíly) z prodeje. Pokud byste prodávala v zaprášeném obchůdku někde v bočních ulicích, bude to něco jiného než v luxusním obchodě na hlavní turistické trase.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.