Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na pročištění těla

Od: barbuska* odpovědí: 23 změna:

Zdravím, poradí mi někdo, který lék mi pomůže na pročištění těla? myslím hlavně střev. Děkuji

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Doporučuji kysané zelí.

avena*

Pripájam sa

lenap
hodnocení

0x

barbuska zadej si do vyhledavače "pročištění těla(organismu)" a vyjede ti habakuk návodů.Vybereš si dle libosti.

cyril*
hodnocení

0x

Lžička ricinového oleje! Výsledek zaručen! *smich*

cajicek

Dobry den, lzicku ricinoveho oleje jsem si dal v pondeli25.7 a nijak jsem to nepocitil, ve stredu 27.7 jsem se odvazil 3 lzisky a ted je ctvrtek odpoledne a porad cekam jak to bude pusobit na procisteni organismu, ale mam pocit, ze to bude bez vysledku, jeste jsem za svuj zivot(40let) neprisel na to co na mne bude pusobit, asi budu zit bez procisteni.

Preji pekny den, s pozdravem Jirka

hodnocení

0x

Kysané zelí a hlavně tu vodu z něho. Ale nevzdalujte se daleko od toalety... Pak je ještě dobrá syrovátka, prodávají v prášku ve zdravé výživě.

lady*
hodnocení

0x

Šaratici a nejlépe teplou *smich*

saratica.cz/...

pu®
hodnocení

0x

Mým dermatologem mi bylo doporučeno zakoupit tříměsíční kůru z mořských řas, jsou to tablety. Ovšem poměrně finančně náročná záležitost...bž jsem se ještě nedopotácela do toho obchodu, kde je prodávají, takže nemohu sdělit praktickou zkušenost.

durancea*
hodnocení

0x

já včera četla, že vše "mléčně kysané" - nejen zelí, prý i mrkev (prý nastrouhat, prosolit, uložit do sklenice a nechat zkysat, no nevím) ... asi bych zůstala u toho zelí, nebo prý pročistí střeva kroupy (silná kroupová polévka, vývar z krup ap.) ... a jinak na detox asi 14 dní kopřivový čaj, ale přiměřeně a bacha, nesmí se louhovat déle než doporučeno...

scoobydoo*
hodnocení

0x

Odvar z kopřiv nebo alespoň zelený čaj.

krkovicka*
hodnocení

0x
Připojuji se k zelenýmu čaji,probiotikům,bílým jogurtům a nápoji z aloe vera.Jestli něco učiného a rychlého tak gutalax a švestky(kompot třeba) ;)

cacab*
hodnocení

0x

Kefír, mlíko a na to pivo- to protáhne zaručeně

hodnocení

0x

zarucene-Aloe vera.stava z listu,procisti celkove.uziva se 2xdenne pul lzicky cerstve stavy.Neuzivat pri krvacivych stavech , menzesa v tehotenstvi.

guarana

myslela na pročištění ne na pos**ní :-D :-D, to vždy nemusí být totéž ;) já osobně bych doporučil zelený jíl (viz strýček google) neboť by to bylo na delší psaní...

martinaa*
hodnocení

0x

Rozpustnou vlakninu. Zacala jsem ji uzivat pred tydnem a je to znat. Vynechat sladke a tucne, pit mineralky nebo vodu, ne dzusy. Omezit veprove maso, zvysit prijem ryb, orechu, slunecnicovych seminek.

hodnocení

0x

chlorella pyrenoidosa, sladkovodni rasa v tabletach.Minimalne 15 tablet denne aspon 3 mesice

buss
hodnocení

0x

Nejíst pár dní a pořádnýýý klystýr udělá své.

hodnocení

0x

Kdyz uz jsme u tech potravinovych zdroju.Nedam dopustit na cervenou repu,hlavne za sirova,reguluje zazivani ,cisti nejen streva a jeste spoustu vitaminu.Je na zacpu i pujem oboji srovna,vyzkousejte.Zrovna dnes jsem si koupila v albertu se slevou kilo za 9kc.

1jara*

Dobrá je Žińčica ( syrovátka) je to lék na střevní flóru.

hodnocení

0x

Burčák *jasne*

doplněno 29.07.11 18:00:

Bílé víno roztahuje cévy , červené nohy a burčák prdel :D

1jara*

luigi, o tom burčáku to napiš na jiné stránky!*smich*

29.07.11 18:19

Na které? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]