Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poradí mi někdo, který lék mi pomůže na pročištění těla? myslím hlavně střev. Děkuji
Dobry den, lzicku ricinoveho oleje jsem si dal v pondeli25.7 a nijak jsem to nepocitil, ve stredu 27.7 jsem se odvazil 3 lzisky a ted je ctvrtek odpoledne a porad cekam jak to bude pusobit na procisteni organismu, ale mam pocit, ze to bude bez vysledku, jeste jsem za svuj zivot(40let) neprisel na to co na mne bude pusobit, asi budu zit bez procisteni.
Preji pekny den, s pozdravem Jirka
Mým dermatologem mi bylo doporučeno zakoupit tříměsíční kůru z mořských řas, jsou to tablety. Ovšem poměrně finančně náročná záležitost...bž jsem se ještě nedopotácela do toho obchodu, kde je prodávají, takže nemohu sdělit praktickou zkušenost.
já včera četla, že vše "mléčně kysané" - nejen zelí, prý i mrkev (prý nastrouhat, prosolit, uložit do sklenice a nechat zkysat, no nevím) ... asi bych zůstala u toho zelí, nebo prý pročistí střeva kroupy (silná kroupová polévka, vývar z krup ap.) ... a jinak na detox asi 14 dní kopřivový čaj, ale přiměřeně a bacha, nesmí se louhovat déle než doporučeno...
zarucene-Aloe vera.stava z listu,procisti celkove.uziva se 2xdenne pul lzicky cerstve stavy.Neuzivat pri krvacivych stavech , menzesa v tehotenstvi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.