Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pleť záchrana

Od: huli odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. mám problém s kůží na dlaních v koutcích mezi prsty. Před nedávnem jsem čistil savem asi dva měsíce je to. Vysušila se mi na těch místech pleť a i když jsem pravidelně místa promazával. Nezabíralo nic a už se mi na místech začínají tvořit i boláky. Neměl by někdo nějakou radu jak v těchto místech pleť zachránit. Pokud by to byl nějak přírodní recept, vůbec bych se nezlobil.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak samozrejme by jste mel zajit k lekari,ale na dohojeni doporucuji -krem na ruce-Neutrogena,podle Norske receptury.Kdysi jsem brigadne myla nadobi a uklid poleptala jsem si osklive ruce a ne a ne to zahojit.Uz jsem myslela,ze budu muset praci nechat.Koupila jsem v lekarne tento krem a to teda,supr vec.Krasne se mi brzy zhojilo a to jsem je mela uplne do krve bolave.

cmeli*
hodnocení

0x
Žádná samoléčba, pěkně navštívit dermatovenerologické pracoviště a přiznat barvu! :)

annyfi*
hodnocení

0x

Dobrý večer, pokud máte ruce hodně vysušené až bolavé, zkuste si koupit v lékárně vazelínu (na ruce) a pořádně promazat, dát ruce do igelitových rukavic a na to ještě rukavice bavlněné - jako mají třeba kuchaři. Nechat přes noc zapařit. Doporučují to lékaři na ekzém a pomáhá to. Pravda ale je, že ruce ráno smrdí - z toho jak se to zapaří, ale pokožka vám poděkuje :) Ale lepší by určo bylo zajít k dermatologovi a poradit se s ním. Ještě mě napadá kosmetika Canabis - pomáhá hodně na ekzém a je přírodní.

zajixxx*
hodnocení

0x

Při práci nejdou požít gumové rukavice? *zed*, a máčet si ručky v těch sajrajtech..

kt8d5*
hodnocení

0x

Zkuste přírodní konopnou kosmetiku - krémy se prodávají skoro v každé lékárně. Mazat, nekouřit *smich*.

krkovicka*
hodnocení

0x
Máte v těch koutkách šupinatou kůži i s puchýřema?Jedná se o lokální atopický ekzém.Nějaké mastičky ani jiné sajrajty nepomáhají,více to akorat rozdráždí.Zvlastní zkušenosti,když už jsem se v noci budila bolestí jsem navštívila kožní.Paní doktorka se zhrozila,že už mi to i podhnisává.Napsala mi kortiokidy.Belogent,mam ten pocit že se to jmenovalo.Namazala,ofačovala ruku,a asi tak 4x deně po dobu týdne.za tři dny bylo po puchýřích.No nic jsem nezmohla,ani si oloupat cibuli,ale přežila jsem to.Teď se mi to na ní objevuje jen občas a v menší míře než předtím.mohla jsem v klidu spát,a to bylo hlavní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]