Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. mám problém s kůží na dlaních v koutcích mezi prsty. Před nedávnem jsem čistil savem asi dva měsíce je to. Vysušila se mi na těch místech pleť a i když jsem pravidelně místa promazával. Nezabíralo nic a už se mi na místech začínají tvořit i boláky. Neměl by někdo nějakou radu jak v těchto místech pleť zachránit. Pokud by to byl nějak přírodní recept, vůbec bych se nezlobil.
Tak samozrejme by jste mel zajit k lekari,ale na dohojeni doporucuji -krem na ruce-Neutrogena,podle Norske receptury.Kdysi jsem brigadne myla nadobi a uklid poleptala jsem si osklive ruce a ne a ne to zahojit.Uz jsem myslela,ze budu muset praci nechat.Koupila jsem v lekarne tento krem a to teda,supr vec.Krasne se mi brzy zhojilo a to jsem je mela uplne do krve bolave.
Dobrý večer, pokud máte ruce hodně vysušené až bolavé, zkuste si koupit v lékárně vazelínu (na ruce) a pořádně promazat, dát ruce do igelitových rukavic a na to ještě rukavice bavlněné - jako mají třeba kuchaři. Nechat přes noc zapařit. Doporučují to lékaři na ekzém a pomáhá to. Pravda ale je, že ruce ráno smrdí - z toho jak se to zapaří, ale pokožka vám poděkuje Ale lepší by určo bylo zajít k dermatologovi a poradit se s ním. Ještě mě napadá kosmetika Canabis - pomáhá hodně na ekzém a je přírodní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.