Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimnice od nohou, bolest kloubů zkušenosti?

Od: salvia odpovědí: 4 změna:

Poraďte, půl roku mám problém s bolestí kloubů, zimnice od nohou a návaly,náběh na stavy nachlazení. Velká únava. Malá odolnost před infekcí.Může to být kvůli přechodu? Mte někdo podobné zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

může to být i špatná funkce štítné žlázy. zajděte si k lékaři.,at vám veme krev a udělá patřičná vyšetření.

salvia
hodnocení

To jsem již absolvovala. Naštěstí nic.

ondranoel*
hodnocení

0x

Co když je příčinou polyneuropatie tj. snížená čivost = vnímavost tepla a chladu v nohou a pod. Následkem pak může být prochladnutí nohou a od nohou s dalším návazným následkem Vámi popsané bolestmi kloubů a další problémy. To je detektivka pro lékaře.

salvia
hodnocení

Mám návaly horka a hodně se potím, a pak zimnici, nemohu se zahřát ani pod dekou, studené nohy a ledové ruce, Může to souviset s návaly?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]