Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fisher price-hodiny-návod?

Od: krkovicka* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den.Začali jsme se s dcerou učit hodiny a po dvou letech jsme oprášili tyhle hodiny.Tak nějak jsem vše nastavila.Jen nikde nemohu najít jak se na hodinách nastavuje budík.Taky jak vypnout upozornění kdy to hraje samo od sebe.Kdybyste mi mohl někdo pomoct?Budu nesmírně vděčná.Návod ani krabici již nevlastním.Ještě jednou dík.
doplněno 09.01.13 15:27: Máte je někdo doma?Dokud nevyndám baterie tak hrají celý den-ozývají se po hodině.

Fisher price-hodiny-návod?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

Děkuji aspoň za shlédnutí.Tak ještě jednou jsem hledala co a jak.V diskuzi na webu rodina.cz jsem se dočetla že hodinové vyzváněni jde vypnout pravým tlačítkem v poloze šššš pak to již nebude reagovat.Budík k stávání to snad ani nemá ale stejne mi to nedá a pomačkam vše.Takže vyřešeno! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]