Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat, který pangamin pomáhá na akné? Je toho hodně druhů, tak se chci zeptat, který si mám koupit
Slyšela jsem že prý účinně pomáhá
Pangamin pomaha diky obsahu vitaminu skupiny B, ktere maji priznivy vliv na pokozku.
Ja jsem ho pred hooodne lety pouzivala take jsme mela velky problem s akne, ale me tedy zazracne nepomohl - ono asi zalezi jaky zavazny problem mate. Ja jsme s tim chodila i na kozni a vlastne nepomohlo nic az vec
Pangamin urcite zkuste nic tim nezkazite - jen si dejte pozor vitaminy B podporuji vhut k jidlu, tak at pak zbytecne nepriberete Tedy u me se to nijak neprojevovalo, ale vim, ze hodne lidi s tim problem mela ...
Dobrý den, já jsem hodně trpěla na akné, zvláště na zádech...vyzkoušela jsem toho fakt dost a ve skutečnosti můžu říct, že mi pomohlo těhotenství a věk. Veškeré přípravky spíš příznaky jen zmírní, ale neodstraní natrvalo. Pangamin mi zabral na pár týdnů, pomáhá solárko, pomohla mi mast Glyco A - na doporučení kosmetičky, ale zázrak taky nečekejte. V pubertě mi hodně pomohl Zineryt, ale je asi na předpis. Začala jsem věřit, že záleží na stravě a pitném režimu. Vyvarujte se koření, alkoholu a cigaret, čokolády,... A uvidíte. Jsem na MD a od těhotenství jsem se snažila až do teď jíst zdravěji a hodně pít a na pleti se to hodně projeví.
Nevím, jestli vám pomůže Pangamin, myslím, že je úplně jedno, který vyberete. Jedna rada od kožní lékařky - nekoupat se v horké vodě příliš dlouho. Nenapařovat se - ucpané póry se snáze zanítí. Během pěti minut se vysprchovat i s obléknutím . A v létě si užít trochu sluníčka - to už není od lékařky ale zkušenost mé dcery. Jinak opravdu pomůže věk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.