Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné - pangamin

Od: barbuska* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chci se zeptat, který pangamin pomáhá na akné? Je toho hodně druhů, tak se chci zeptat, který si mám koupit

Slyšela jsem že prý účinně pomáhá

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tofi*
hodnocení

0x

Pangamin pomaha diky obsahu vitaminu skupiny B, ktere maji priznivy vliv na pokozku.

Ja jsem ho pred hooodne lety pouzivala take jsme mela velky problem s akne, ale me tedy zazracne nepomohl - ono asi zalezi jaky zavazny problem mate. Ja jsme s tim chodila i na kozni a vlastne nepomohlo nic az vec :(

Pangamin urcite zkuste nic tim nezkazite - jen si dejte pozor vitaminy B podporuji vhut k jidlu, tak at pak zbytecne nepriberete :) Tedy u me se to nijak neprojevovalo, ale vim, ze hodne lidi s tim problem mela ...

annyfi*
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem hodně trpěla na akné, zvláště na zádech...vyzkoušela jsem toho fakt dost a ve skutečnosti můžu říct, že mi pomohlo těhotenství a věk. Veškeré přípravky spíš příznaky jen zmírní, ale neodstraní natrvalo. Pangamin mi zabral na pár týdnů, pomáhá solárko, pomohla mi mast Glyco A - na doporučení kosmetičky, ale zázrak taky nečekejte. V pubertě mi hodně pomohl Zineryt, ale je asi na předpis. Začala jsem věřit, že záleží na stravě a pitném režimu. Vyvarujte se koření, alkoholu a cigaret, čokolády,... A uvidíte. Jsem na MD a od těhotenství jsem se snažila až do teď jíst zdravěji a hodně pít a na pleti se to hodně projeví.

barbuska*
hodnocení

A který ten pangamin mám použít? ono je hodně těch druhů pangaminu. Děkuji za odpověď

annyfi*

Já jsem měla v sáčku, není to drahé.

zdravavyzivahronov.com/...

Asi tyhle, došla jsem do lékárny a chtěla pivovarské kvasnice = pangamin. A tohle mi dali. Asi je to jedno jaké, popř. se zkuste pozeptat lékárnice, které by pro Vás případ doporučila.

tofi*

Poptala bych se primo v lekarne urcite vam nejake doporuci, ale opravdu zazrak necekejte

evinka66
hodnocení

0x

Nevím, jestli vám pomůže Pangamin, myslím, že je úplně jedno, který vyberete. Jedna rada od kožní lékařky - nekoupat se v horké vodě příliš dlouho. Nenapařovat se - ucpané póry se snáze zanítí. Během pěti minut se vysprchovat i s obléknutím :). A v létě si užít trochu sluníčka - to už není od lékařky ale zkušenost mé dcery. Jinak opravdu pomůže věk.

cmeli*
hodnocení

0x
Určitě, je jedno který Pangamin použijete, všechny jsou cenným zdrojem komplexu vitaminu B. Např. bych doporučil ten s bifido složkou,upraví mikrofloru střeva. Dále bych doporučil upravit výživu (vypustit přepalované,smažené,méně sladit, méně solit ,kořenit. Vyhýbat se hospodám ,fast foodům a podobným svodům. A hodit se "do pohody"- na to je řada osvědčených postupů -joga, základy psychohygieny atd. Asi by neškodilo konzultovat kožního lékaře,pokud jsou eroze akné výraznější. Jsem farmaceut.asistent... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]