Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Rád bych poprosil o pár rad zkušenější cestovatele. Chtěl bych letos v Září/Říjnu vytáhnout kamarádku/přítelkyni na pořádnou dovolenou, samozřejmě letecky, přinejmenším **** hotel, nejlépe all-inclusive. Sám nejezdím na dovolenou příliš často a když už, tak na motorce po evropě a dopředu si zařizuji minimum. Financí na to nemám mnoho, ale mělo by to stačit. Chtěl bych se vejít do 40 tis za dvě osoby se vším všudy.
Znáte-li nějakou skvělé místo pro dovolenou, kde je na podzim hezky, neváhejte se, prosím, podělit o své zkušenosti. Pokudmožno i se jménem cestovky a částkou, na kterou vás taková dovolená vyšla. (Je mi jasné, že to nebude česká cestovka, do Německa, nebo Rakouska se dopravit zvládnu)
Já se zatím svépomocí dopátral solidních částek za dovolené na Kanárech, která by za daných podmínek na last minute měla vyjít okolo 15 tis, Maroko (Agadir) na 18k a kamarád se mě snaží dotlačit do Thajska, kam by mě prý dokázal dostat za 18k na osobu, ale to bych si rád potvrdil (pokud by to tak bylo, neváhám)
Předem děkuji všem, co se ozvou.
...Chtěl bych letos v Září/Říjnu vytáhnout kamarádku/přítelkyni na pořádnou dovolenou, samozřejmě letecky, přinejmenším **** hotel, nejlépe all-inclusive...
Predem se omlouvam, ze neodpovim primo na co se ptas, ale neda mi to.
Mozna to neni tento pripad, ale nybyl bys prvni, komu se stalo, ze podnikne to, co pises vyse a pak na sebe s kamaradkou / pritelkyni koukaji jak dve suvy s nudli a nakonec se shodnou, ze nekde pod stanem, na motorce, s batohem na zadech atd... by jim spolu bylo lepe.
Chapu, ze se snazis kvuli ni, ale jsi si jisty, ze ona zrovna o takovouhle dovolenou stoji?
Zkusenosti mnohych se hoduji, ze sice ne mozna az tak opulentni dovolena, ale za to zarizena samostatne, se shodou obou dvou a jen pro vas dva je mnohdy mnohem lepsi.
Tak to je jen takova uvaha.
Nemějte, prosím, obavy a raději se vraťme zpět k tématu. Už jsem se jí ptal, zda by měla zájem o takovou dovolenou, odpověď byla kladná, akorát se jí příliš nelíbí, že mám v úmyslu dovolenou hradit za oba, ale moc dobře vím, že v současnosti 20 tis dohromady nedá, takže to tak prostě bude a třeba někdy v budoucnu pozve ona mě.
My jezdíme jedině v září, nebo v říjnu. Rhodos jsme pořídili za 30 000 pro 2 osoby, ale s polopenzí 3 hvězd. hotelu, ve Fallikari, v roce 2009. Španělsko za 28 000, v 3 hvězdičk. s plnou penzí. Hlídáme vždy last minute, třeba ve středu se to dozvíme, a příští úterý letíme. Řecko Chalkidiky - 38 000 s polopenzí, na 14 dní, myslím, že na podzim se dá vybrat hodně výhodných dovolených. Cestovku máme každý rok jinou, dobrou zkušenost máme s Blue Style, Galatea, Reina tour, Čedok. Tak ať něco dobrého vyberete, ve Španělsku je bezkonkurenční výborné jídlo, tam musí snad každý přibrat, jaký je výběr...
Díky za radu.
Taky myslím, že je to lepší. Mám sto chutí vyrazit už ke konci Dubna, ale to je leckde ještě chladno... Rhodos za 30000? to se mi zdá docela drahé. Nevím, kolik to stálo pár let zpátky, ale při zběžném prohlédnutí nabídky zahraničních cestovek jsem našel 4* hotel, nikoli s polo, nebo plnou penzí, ale rovnou all-inclusive za 13 tis na osobu a to není last minute, možná bych vyšťoural i levnější.
Španělsko je príma záležitost, tomu věřím. Vážně uvažuji o Kanárech, pokud mi nevyjde Thajsko. Vyšlo by to okolo těch 15 tis na osobu, což je docela prima. Českým cestovkám bych se moc rád vyhnul. Jsou neuvěřitelně předražené a příliš jim nevěřím.
Hodně cestuju a nejlepší spojení je koupit si letenku zvlášt a ubytování také. Ubytování ale pouze přes německou cestovku. Ubytování např, na Sri Lance all inclusive,, na 14 dnů asi cca 8 000 Kč. Karibik to samé. Jen sehnat letenku a sledovat akce. na české cestovky bych se vykašlala,,je to pro důchodce, kteří si neumějí poradit-byla jsem vždy zklamaná,,mají věčně problémy,,, jen tak vás hodí úplně do jiného hotelu a nejde s nimi hnout,,,,,
Právě jsem se vrátila z Mallorky a byla to jedna z nejlepších dovolených. Cena za osobu v hotelu s polopenzí 14 000 kč, Fischer. Všechno bez problému.
Thajsko bývá u našich CK většinou od 20 000 kč nahoru. Se zahraničními CK nemám zkušenosti.
Do 20 000 kč na osobu se lze podívat na hodně pěkných míst. Např. Spojené arabské emiráty, Malta, - od 15 000 kč, od 16 000 kč - MAroko atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.