Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co soudite o zdrave liposukci?

Od: martinaa* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, pred casem mi kamaradka nasla pry super stranku, kde se zabyvaji bezbolestnou liposukci. Jedna se o radifrekvencni pristroje. Chtela jsem ji zaplatit kamaradovi k narozeninam. Nicmene - dnes mi moje kosmeticka rekla, ze treba v Nemecku je tento druh liposukce nove zakazany. Ze stejne ten spicek vyrazi po zakroku nekde jinde a procedura mimoradne zatezuje jatra. Tudiz riziko poskozeni a umrti je vyssi nez u bezne liposukce.

Mate s tim nejakou zkusenost, uz jste tuto liposukci nekdo podstoupil?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tanitaa
hodnocení

0x

Vás bych chtěla mít za kamarádku,jak jsem koukala nejlevnější zákrok za 11500,-Kč

Jste si jistá,že kamarád o tohle stojí?

Pokud se trápí s postavou, nebylo by lepší aby se hýbal, cvičil,lépe jedl...

Liposukce se mi zdá jako rychlý, ne zrovna levný způsob "zhubnutí" pro lidi co nejsou ochotní pro sebe něco obětovat. (kromě financí).Ale dospět k vytouženým tvarům vlastní pílí, člověk si jich pak váží a obvykle dělá spoustu věcí pro to, aby nebyl tam kde před tím...

martinaa*
hodnocení

Duvody, proc jsem zvazovala liposukci, najdeme v mem dotazu ohledne obezity, ktery bude nekde nize:), ale vzhledem k tomu, ze kamarad ma prodelane infarkty a nemocna jatra, jsem od toho upustila.

Kamarad se vlastni pili snazi shodit od 10 let (25). Bez uspechu, je to v genech. Diky kloubum a nadvaze se nemuze moc hybat, v praci moc neji, protoze nestiha. Kdyz uz jsem vcera nasla nejake centrum, kde prave cvici s lidmi, co jsou handicapovani, maji po uraze, jsou hodne obezni nebo maji nemocne klouby, je to zase jen pro zeny. Nevim, vycerpala jsem vsechny napady, jak mu pomoci... ted nevim.

tanitaa
hodnocení

0x

Znáte pořekadlo: Kdo nechce vždy si najde důvod proč nemůže?

Pokud je s Vaším kamarádem tak bezvýchodné,zkuste kontaktovat pořad Jste to co jíte...třeba tam Vám poradí

martinaa*
hodnocení

To porekadlo opravdu sedi, ale bohuzel o situaci kamarada nevite nic:) vyzkousel uz snad vsechno, i dietologa - odbornika, co mu doporucil pohyb a sestavil jidelnicek. Za pul roku dole 5 kg, ale to bylo spis z nervu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]