Nejste přihlášen/a.
Ahoj Lidičky.Jsem 10let vdaná.Manžel měl problém,se kterým se mi po 6měsících svěřil.Zamiloval se do naší nejlepší kamarádky.Vyslechla jsem ho a prostě mi přišlo samozřejmé,že jsem mu řekla,že s ní promluvím.Udělala jsem to a prostě jí řekla,že když to nebude ona tak to bude jiná.Protože mi sex nechybí(něměl ho i 3měsíce).Nejspíš jsem si neuvědomovala co jsem udělala,ale manželovy úzkosti a smutek se nedali vydržet.Domluvili jsme s manželem na určitých podmínkách(nebude to doma,neohrozí to malou,nedotkne se to rozpočtu).A stalo se to,co jsem si nepředstavila ani ve snu.V pátek jsme byli na plese a oni se opili(já nemůžu kojím).Manžel se začal vyptávat na nesmyslné otázky.Pak šel za ní si promluvit.Po půl hod.jsem tam přišla a našla je u nás doma milovat se v obýváku.Myslela jsem si,že umřu.Odešla jsem bez jedinného slova.Po další půlhodině jsem na něho zavolala.Řekla jsem mu,že udělal největší chybu a dala mu facku.Prosil mě,že jí miluje a mě taky a že nechce aby to přestalo.Mluvili jsme o tom druhý den.Kamarádka se mi přes sms omluvila.Po rozhovoru s manželem,jsem jí zavolala a řekla jí,že největší chyba byla,že to bylo doma a na ostatním se nic nemění.Řešili jsme to s manželem.Začali jsme si rozumět i v posteli.Ale když u nás byla na návštěvě,byla jsem protivná a štvalo mě to,že tady je.Manžela jsem pořád podezdřívala.Ráno jsme se pohádali.Nevím co mám dělat.Vím,že jí miluje.Sex potřebuje a když ho nebude mít,tak půjde jinam.Nejspíš by to tak nebolelo,kdybych je neviděla doma.Bojuji sama se sebou a prostě jsem v koncích.Prosím pomozte.
Když se dívám kolem sebe a občast tady čtu některé příběhy říkám si, jak bych měl život jednodušší a pohodlnější, kdybych si místo své nejdražší vzal nějakou hloupou husu bez špetky úcty sama k sobě.
Jedna věc je nevěra. Druhá věc, jak nevěrník dovolí aby zasáhla do života jeho rodiny. Váš manžel je neuvěřitelný sobec a křupan bez pocitu zodpovědnosti za svou rodinu. Jestli před vámi už teď otevřeně ventiluje a řeší svoje úlety a vy mu to v podstatě tolerujete, ani si nepředstavujte, co bude za pár let. Kopněte ho do (_|_) dokud ještě váš velmi tolerantní přístup naplno nezneužívá. Anebo - jestli o něj pořád stojíte - mu dejte tvrdě na vybranou a když se rozhodne pro vás ať je to jeho poslední šance. A tu vaši společnou "přítelkyni" nakopejte zrovna.
zabkavo, co jste vlasně vyřešila? Na kamarádku jste dál milá a vstřícná, chodí k Vám na návštěvy. Vadí Vám pouze že použila s Vaším mužem Váš obývák... Jinde by to nevadilo. Že Váš muž je schopen se milovat s kamarádkou i s Vámi neznamená, že Vás miluje. Je to paradoxní, ale velmi časté, že když si muž najde milenku, jeho apetit i je i doma větší. To ale neznamená, že k Vám chová vřelejší city. Pokud jste přesvědčena, že Vám manžel bude zahýbat při každé další příležitosti tak máte pouze dvě možnosti:
A) smířit se s tím, a být milou a vstřícnou kamarádkou postupně s celým širokým ženským okolím.Asi si vymezíte jen určité pravidlo, že u Vás v obýváku tedy ne. Ale to stejně nebude nikdy dorženo, protože to neuhlídáte.Budete muset být za všech okolností tolerantní.
B) vyhodit manžela bez ohledu na to, že máte malé dítě, rázně skončit přátelství s jeho milenkou a najít si muže, který si Vás bude vážit a neponižovat Vás svými milostnými úlety.
Vaše rozhodnutí, závisí na Vaší povaze, a psychické odolnosti. Možná , že z nějakých důvodů zvolíte variantu A. pak asi budete poměrně vzácnou vyjímkou.Ještě si pložte otázku, zda Váš manžel také bude tolerovat Vašeho milence. Protože při variantě A si ho dřív nebo později též najdete. A prostředí ve kterém děti vyrůstají také není zanedbatelná otázka. Karina
Hm, když jste manželovi jeho nevěru posvětila, tak čemu se nyní divíte? On si vesele užívá, výčitky svědomí mít nemusí, protože to má od vás dovoleno. Tak co jako čekáte? Že se to změní? A co chcete? Zachránit manželství? Váš manžel je takový malinkatý "hajz...ček", který na vás vybalil, jak moc se zamiloval jinde, čekal samozřejmě, že ho pochopíte, dovolíte mu to, protože on přeci bez sexu být nemůže, a ještě budete mlčet a dělat, že nevidíte. Máte docela malé dítě, když kojíte, že. O to je jednání vašeho chotě horší. Pokud v tomto manželském trojúhelníku budete pokračovat, nebude to mít asi dlouhé trvání, a začnete svého muže nenávidět, stejně jako svoji nejlepší kamarádku a jeho momentálně asi nejlepší milenku. A jak myslíte, že skončíte? No? U rozvodového soudu, protože je pravděpodobné, že ta vaše "nejlepší" kamarádka bude chtít mít vašeho manžela natrvalo doma, aby se nemusela s vámi o něho dělit. A co se týká té vaší "nejlepší" kamarádky, tu byste asi domů už zvát neměla. Nebo máte stále pocit, že je to vaše nejlepší kamarádka? Neumím vám poradit, já bych takové manžela na místě vykastrovala.
Co nejdříve se koukejte vzpamatovat...a kopněte Vašeho "manžela" do zadní části těla (co nejsilněji).
Pak podejte žádost o rozvod...
Následně si najděte normálního chlapa, který přemýšlí mozkem...a ne tím co má pod zipem kalhot...a bude Vás mít rád.
Když teď dělá tyhle pitomosti, v době kdy máte malé dítě, co čekáte že bude dělat za dalších 5 let?
Vy mu budete dál prát ponožky...a ona mu bude vařit...nebo se budete střídat?
Možná by se mohl odstěhovat někam, kde mnohoženství je běžné...
Tak to je dost drsny. Dobrovolne jste ze sebe udelala trpitelku a sluzku, zatimco oni budou sexovat?
Pokud mate jeste kousek rozumu, vykopnete ze sveho zivota oba dva. Prece nejste tak naivni, abyste verila, ze se casem domiluji. Proc taky, ze? Od Vas to maji povolene, nejake schovavani nemusi resit a vse je ok. Jasne, ze Vas - prominte, slovo manzel se mi nejak prici v krku, kdyz to ctu - nechce, aby to prestalo. U ni skvely sex a u Vas klid a servis.
ONA K VAM CHODI NA NAVSTEVY? ZENSKA, VZPAMATUJTE SE!
Vím,že jsem nejspíš blbá,že se tím vůbec zatěžuji a hned to nějak neukončím.Prostě nevím.Je mi z toho až zle.Příští týden se objednám k psychologovi.Nevím co bude dál,nevím jak na všechno reagovat,jak s tím bojovat.Co bude,když mu sex nebudu dávat.Určitě není normální,že nedám manželovi i tři měsíce.Je to přece zdravý chlap.Mám strach,že mě opustí.Ale zase takhle to nejde.Bojuji sama se sebou.Jsem prostě blbá.Moc děkuji za odpovědi.Ale nevím co dál a možná se toho i bojím.
jít se vyzpovídat k psychologovi je mnohem lepší nápad, než se tady nazdařbůh ptát nás, kteří z několika málo řádek nedokážeme váš případ 100%ně posoudit.
Ale znovu: jestli tomu vašemu jenom chybí sex a vyřádil se s nějakou utěšitelkou - no dejme tomu - i když .... Ale proč se vám s tím proboha svěřuje a ještě žádá ať za něj vyřešíte jeho citovou labilitu
. Takhle se chlap nechová!
Zabkavo, nezlobte se, ale co vlastne chcete poradit? Vzdyt Vy ho omlouvate i sama pred sebou, jako kdyby jste si to zaslouzila a on byl vlastne ten chudacek, ktery si proste musi ventilovat sve pudy. Pokud mate mimino, tak tri mesice nejsou az tak velky problem a normalni, slusny a verny chlap proste pocka. Jak jste tedy sexovali predtim, to mu nevadilo nebo jak?
Pro Vas je to hovado sporadany milujici muzicek, ktery je chudacek, protoze mu odpirate sex. To sna nemyslite vazne?! V tomhle Vam nepomuze ani archandel Gabriel, natoz nejaky psycholog.
Pokud tuto situaci nevyresite hoooodne rychle a neposlete do haje zeleneho oba dva, tak se rozlousknuti pravdepodobne nedockate nikdy a zkazite zivot sobe a svemu diteti. Nebo Vam takovy blb opravdu stoji za ty nervy a ponizovani? To Vas uprimne lituju.
Rika se, ze komu neni rady, tomu neni pomoci - zalezi, zda to chcete opravdu vyresit, nebo si jen vylit srdce. Jak uz tu odpovedela prevazna vetsina, na tuhle situaci je jen jedno reseni. Nic mezitim proste neexistuje.
No tak když se na to podívám, tak Vy jste s ním nespala třeba i tři měsíce, Vám to nevadilo a dovedli jste se i domluvit jak dál.
Divíte se, že si to našel jinde? Já teda vůbec ne. Spíš mi přijde škoda že spolu už máte malou. No je to na Vás, jestli to vydržíte a naučíte se žít s tím že víte že si manžel odskakuje jinam a nebo se rozejít a najít partnera který sex nebude potřebovat a nebudete tedy mít problém.
Upřímně, já kdybych to taky doma dlouhodobě neměl, tak taky začnu uvažovat kde si ulevit.
Klasika, chlap. Zene se po porodu meni hormony, ktere utlumuji veskere jine cinnosti nez starost o dite. Nebo snad dite krmi, prebaluje, v noci utesuje chlap? To byste byl zariva vyjimka. Tudiz zena kolikrat nema na nejaky sex ani pomysleni. To je proste priroda. A tady se ukaze skutecny charakter muze, ktery to bud pochopi a proste pocka (jsou taky jine moznosti nez souloz, ze), a nebo se sebere a pujde si za...t jinam. Sorry, ale to je hodne uboha vymluva.
Kdyby se ji nechtelo z niceho nic, beru, tri mesice jsou dlouha doba. Ale vzhledem k diteti je to od chlapa sobecke.
doplněno 24.03.11 14:12:jen podotykam - nedavno jsem mela jiste problemy, ktere se musely pomerne dlouho lecit, tz. samozrejme bez sexu. Dva mesice natvrdo, s prerusovanim bezmala pul roku. Kdyby mi pritel rekl, ze ma potrebu a ze proste sex chce bez ohledu na me - ok, ale at tahne
Ted se ho musím zastat.Ten sex nebyl už před narozením malé.Prostě mi to nechybělo.Nechci si jen vylít srdce,ale prostě opravdu nevím jak dál.Rady které mi dáváte dávají smysl.
A jak se s tim smiroval predtim? Nebo Vam narovinu rekl, ze jednou si tu milenku najde? Nejde mi do hlavy, proc jste spolu v manzelstvi, protoze sex a jeho cetnost je bohuzel (bohudik), nedilnou casti vztahu... a kdyz to nesedelo ani predtim, tak je to takovy na houby.
Nevidim zadne jine reseni, nez rozvod. Tohle nezmenite, sexualni chut je proste u kazdeho individualni a ti dva si museji kapnout do noty. Jinak vzdy jedna polovina bude nespokojena a najde si milence.
Netrapte sebe ani dite, zbytecne. Od nich se rozumneho reseni stejne nedockate. S tou "kamaradkou" okamzite presruste kontakty a drahemu nechte na stole rozvodove papiry. A hlavne se nedejte zmast sliby a recmi o tom, jak je to fajn a jak Vas miluje. Kdyby Vas miloval, nikdy by Vam takto neublizil. A Vy si zaslouzite nekoho daleko, daleko lepsiho.
Váš muž s k vám nezachoval správně. Jste nyní rodina, ale on se chová jako nezodpovědný sobec. Hledí je na sebe a své potřeby. U vás má dokonalý servis co se týká jídla, oblečení a pod., u vaší kamarádky se zase sexuálně vybouří. Co by mu tak asi chybělo,že. Jistěže by to tak chtěl i nadále, vás pro praní prádla a kamarádku na ten sex. A co vaše dítě? Nemyslíte taky trochu na něho? Bylo by pro něho dobré, kdyby vyrůstalo v takovém prostředí? Ono to dítě časem pozná, že atmosféra v rodině není nic moc. Vůbec jste na tem povolený mimomanželský sex neměla přistupovat. Normální chlap, který o rodinu stojí, dokáže vydržet bez sexu nějakou tu dobu. Anebo si pomůže sám, ale rozhodně nevyhledává cizí ženské na ukojení svého chtíče. U vás možná ten nedostatek libida způsobily hormony v těhotenství, pak po porodu, možná za to ani nemůžete. Měla byste důrazně manželovi vysvětlit, že takto prostě žít nehodláte. Chce-li mít bokovku, ať ji tedy má, ale bez vašeho domácího servisu (jídlo, praní prádla apod.).Anebo bude mít všechno, ale bokovka půjde pryč. Musíte být důrazná, což nejste, když jste nevěru manželovi dovolila.
Nikdy jsem nepochopil jedince, kteří jsou schopnit něco takového prostě přejít, a nikdy je nepochopím. Já bych dokázal odpustit, ale nedokážu si představit jediný důvod, který by mě přiměl s partnerkou zůstat. Nejprve bych ji hnal z domu svinským krokem, ale časem bych byl možná ochoten s ní normálně mluvit a zajít si třeba na kafe.
Jak chcete pomoct? Sama jste si to přivodila. Jediné rozumné řešení je se rozvést a eliminovat ex-manžela ze svého života, jinak se budete trápit dál. Myslete si co chcete, ale já jsem toho názoru, že odpouští jen ti slabí.
Nechápu...Už jen to že po tom všem jste ji nechala překročit prah svého bytu a vůbec že jste ji telefonovala... Mějte přeci ráda sama sebe! A co je to za ženskou která se vychrápala s vašim manželem a ještě přijde k vám na návštěvu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.