Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat se svým vztahem - názory

Od: bambula* odpovědí: 5 změna:
Tak lidičky kdopak mě pisne nazor...?Jsem momentalně na cestě ktera vyžaduje rozhodnutí.Jsem vdana mam 3 tete ditě s manželem jsem dohromady 10let...manželství je o tom že udělam co je potřeba..uklid,vyprat, vyžehlit ,uvařit sex nic moc už delší dobu si nerozumíme hadame se kolikrat mě přijde že mame jinej pohled na svět...manžel byl před 2 lety těžce nemocnej a od te doby se mě zda že je vše jinak..možna je to tim že jsem byla na prcka v te době 10.mes.sama u rodiču skoro rok...jeho nemoc se asi tež projevila nevim...prostě je to jinak..myslim že si nevaži toho co ma a stal se svym zpusobem sobcem ve vztahu ke mě...prcka miluje nadevše...ale ja at udělam cokoliv je špatně...byla jsem v koncich ale v tom jsem potkala jineho muže...ten si važi mě..dava mě najevo svou lasku...všeho co by měl kdybych byla s nim...svym zpusobem čeka na to jak ja se rozhodnu...kterou cestou se dam..prcka by bral jako sve ditko...a řika že by se o nas postaral...a byl by v ten moment nejštastnějším mužem...jen...je tu to dylema...ten řikejme tomu milenec tedy...ma podivnou minulost...drogy kšefty a zpusob života cestovatele...už nekolik let je čistej ale ta cestovatelska duše...nedavno odcestovl do ciziny vydělat penize na to aby zabezpečil naši budoucnout..říká...že kdybych se rozhodla pro cestu jit s nim životem at ma co nabídnout...ja ho miluji...mame hodně podobny nazor na svět život...a žití...co by jsme chtěli od života...když jsme spolu je nam moc krasně mame si pořad o čem povidat...sex je nadherny...ale je to svym zpusobem neznama a sazka do loterie...tak jakou cestou jit?...tou zajetou bez rizika...bez lasky a sexu..nezklamat lidi kolem..neubližit rodině...prostě přežít...nebo tou druhou...cestou srdce...a ubližit lidem kolem... rodině...ale bejt štastna?citit znovu lasku podporu...zaživat krasne...ikdyž nikdy člověk neví...jak vše bude?sama nevim jak dal...jsem zmatená...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bberi*
hodnocení

0x

Těžko radit,jen ty nejlíp sama víš,jak to u vás je.Udělej vše nejlepší pro vaše dítě.Pokud se hodně hádáte a fakt to u vás neklape,asi bych se dohodla na rozvodu.Ale jestli to není spíš klasická manželská krize.Každý vztah je časem stereotyp a každé milování časem zevšední a to nové má vždy větší kouzlo.A je ten nový partner takový ideál?Hodně cestuje,bude se na tebe a dítě ohlížet,bude schopen kompromisu?To vše je potřeba zvážit.Jak dlouho jste s tím novým mužem?

Přeji šťastné rozhodnutí.*slunce*

bambula*
hodnocení

Děkuji za nazor...sama vim jak to je...prave proto ty uvahy ..myšlenky..jen je to o dvou cestach...zustat v jistotě ...zabezpečeni prostě proplouvat životem a obětovat se pro rodinu nebo..?bejt zase možna štastna...co když si sednu za par let a řeknu si tohle jsem měla udělat jinak?...třeba by byl život krasnější štastnější...jistě to nikdo předem neví...ale jak se rozhodnout?...ditě je pro mě to nejdůležitější...nikdy bych nechtěla aby nějak trpělo...prave proto je to pro mě složitější...Manželska krize?...no nevím už se to tahne přes rok...přítele znam už 10.měsíců...říká že by za nas dychal a byl by nejštastnějšim mužem kdyby se mohl o nas postarat a mit nas vedle sebe...samozdřejmě vím že každy vztah...i sex se dostane do určiteho stereotypu...take beru v potaz tu jeho minulost...ale...nikdo neni bez chyb...dokonalej...každej ma dostat šanci...snažila jsem se to ukončit s přítelem...ale nejde to...hold ty myšlenky a srdce...a jine chovaní..ke mě...než manžel...a take je tu to že mame podobnej dosti nahled na budoucnoust života...takže pořád nevím...

hodnocení

0x
Situace nelehká, mohla být opravdu zapříčiněna manželovou odlukou, ale také nemusela. Každý vztah časem zevšední, je třeba vždy hledat příčiny a nové impulzy. Neznám vašeho manžela, ale to samé může on říkat o vás. Jednou jste si slíbili lásku do konce života, tak to zkuste dodržet, tím nemyslím za každou cenu, ale pokuste se pro to udělat maxim. Teprve až sama před sebou budete cítit, že to nejde, rozveďte se. Musí to být ovšem hledání jak to jde, né jak to nejde. Máte nového partnera, ale věřte,že i ten vám po určité době také zevšední. A navíc drogy, kfšefty atd., nic důvěryhodného.
bambula*
hodnocení

Děkuji za nazor.Nevim přesně kde se stala ta chyba...ale je to tak.Jistě že vim že každy vztah zevšední...to je jisté a všude...pravě take ten slib že na celý život mě ubijí samotnou pač jsem nikdy nechtěla aby to dopadlo takhle...vždy jsem si říkala pokud se jednou vdam tak na celý život...a řikam si kolikrat že kdybych od manžela odešla tak zklamu sama sebe svoje myšlenky moje nazory...ale žit neštastná třeba celej život..jen pro to aby byli všichni kolem spokojení?...opravdu nevím...A k tomu novemu partnerovi...se to tak nějak přihodilo...jeho minulost je černa...vím...ale každy zaslouží šanci...jit dal...žije ted jinak...bez drog a kšeftu...a řika že by za nas dychal a byl by nejštastnějši človíček na světě kdyby nas ..mě a me ditě mel vedle sebe...a udělal by cokoliv...aby jsme byli štastní...

evicka*
hodnocení

0x
Řešíš dvě věci, které spolu nemají co dělat.
Od manžela odejdi, ale postav se na vlastní nohy a pak až to tak bude si hledej nový vztah!
Jinak k tomu, co píšeš...poblouznění je hezké, slibem nikdo neurazí a dylinka bude věřit, že se starý vztah řeší odchodem k jinému muži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]