Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písně ledu a ohně od George Martina

Od: odkaz odpovědí: 5 změna:

Zdravím, nevíte někdo, kde se dají sehnat (pokud možno online) všech pět dílů Písně ledu a ohně od George Martina v originále a pevnou vazbou? (knihy a Game of Thrones, a Clash of the Kings, a Storm of Swords, a Feast for Crows, a Dance with Dragons)? Děkuji mnohokrát :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus třeba tohle

rapidgator.net/...

doplněno 19.12.12 19:31:

Jo sory, nevšiml jsem si, že chceš papírovou. Já už čtu jenom e-booky, tak mě to ani nenapadlo ;)

doplněno 19.12.12 19:35:

Na Amazonu by sis nevybral? http://goo.gl/3zXLy

naihonn*

Taky si říkám. A nebo Ebay. Tam se to sežene. Může to být i s dopravou o něco dražší, ale kdo ví, třeba nakonec ani ne. Knihy jsou dneska drahé.

Kindle + stažené e-booky by to vyšlo i laciněji a udělalo by to stejnou, ne-li větší radost (pokud to má být dárek) *palec*

hodnocení

0x

Tady jsou nějaké díly

minotaur.cz/...

dzordz*
hodnocení

0x

Barvič a Novotný má asi všechny, ale v tvrdé vazbě nejsou. Ale to ani ty u Minotaura. A dost možná v tvrdé vazbě nejsou vůbec, ono se to u takových asi ani moc nenosí, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]