Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělám se i při líbání

Od: pajales odpovědí: 4 změna:
Potřebuju pomoc. Je mi přes 20, zkušenosti mám, měl jsem v dosavadním životě víc jak 3 partnerky, panic už dávno nejsem, ale přesto se se mnou od prvních sexuálních zkušeností táhne velkej problém. Snadno se udělám i při líbání. Připadám si pak jak úplnej blbec. V sexu s moji partnerkou mi jde hlavně o to, aby jsme byli spokojený oba dva, ale zatim jsem žádnou předehru neustál bez vyvrcholení. Nejhorší je, že pokud se s partnerkou mazlim i hodinu než se na to dostanem, tak mám kolikrát už dost promoklý trenky a snažim se ze sexu vykroutit, aby na to nepřišla, pač se udělám tolikrát, že ho pomalu už ani neoživim a připadám si jak po 10 číslech zasebou! A to pak vypadá dost divně, je dost možný, že jsem právě teď taky píše s dotazem, jestli nejsem chladný, že ji nedovolim šáhnout níž a před sexem utíkám :D
A přitom znám praktiky jak oddálit ejakulaci, při masturbaci vydržim dlouho, ale s patrnerkou to při líbání nedokážu ovládat a nepomáhá ani stažení svalů močový trubice (jako při přerušení močení)
Děkuji za každou radu nebo názor, ale mám pocit, že jsem snad nejvíc citlivej člověk na světě, po celym těle, včetně rtů! *bum*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

yurek*
hodnocení

1x

Mysli při tom na zubaře...
Ne, vážně, tohle chce doktora...

evicka*
hodnocení

0x
Možná doktora a možná a to spíš NEŘEŠ TO a partnerce to řekni.
Nějak normálně, ve chvíli kdy se to stane...něco jako, jé vidíš, co se mnou děláš apod.
Důvěra a otevřenost ve vztahu je nejdůležitější a pokud se s ní o kus sebe podělíš, tak to bude dobře pro vás oba. Minimálně proto, že si budete moct opravdu společně užívat, protože se nebudeš muset kontrolovat a ona..věř mi, že už to dávno ví a tak i ona bude moct být víc svá.

willy*
hodnocení

0x
Woe, buď vklidu, já kdysi zažíval to samí, ale pravda, to mi bylo o hodně míň. Prostě se začni usmívat a mysli při tom an něco vtipnýho.. ale prosímtě - nezačni se hihňat. *smich* To bys to pokazil nejvíc. Ten zubar je taky dobrej, jenže kdybych chtěl na zubařku myslet já, tak by to nešlo bo je to paní zubařka a ráda nosí minisukne, její necelých 30. takže u mě by to nešlo,ale zkus třeba takoví chlapský téma, jako např auta. ;) To by mělo zabrat.
Hlavně si věř a pohovoř si o tom s partnerkou. Nezapomeň. KEEP SMILING *jasne*

elena*
hodnocení

0x
na tvém místě než se začneš s holkou mazlit a ve finále i milovat,tak bych si ho jednou vyho...,nevím jak to napsat slušně,ale snad jsi mě pochopil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]