Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se branit pred vydiranim a Uhrazeno.cz?

Od: djspip odpovědí: 16 změna:

Dobry den, mam takovyto problem : jeden znamy co se s nim uz rok nevidam me zacal pred nekolika mesici vydirat, penize ktere me udajne mel pujcit coz neni pravda.Jen si rekl ze jsme rodinka pri penezich tak by se na me mohl trosku napast jelikoz on se topi v dluzych.Ale ze jsem ho pul roku vozil autem a projel jsem s nim 30 000kc to uz nevidi. Zacalo to vydiramin na 3000kc pak zacal vyhrozovat ze se me neco stane pokud nezaplatim. Pak me napsal ze pokud nezaplatim do urciteho data bude me to stat vic nez si myslim ze se o me postara a podobne. Pak pozadoval 5000kc a zacalo to zase na novo vyhruzky ze nemam chodit ven a podobne. Na chvilku se to uklidnilo ale je to 14 dni co me napsal ze jak jsem chtel ted se budou dit veci ze vi kde mam zaparkovane auto ( ktere bylo nedavno poskozeno vim ze to byl on ale nemam dukazy ) dale ze vi kde bydli ma pritelkyne a at nechci abych ho potkal a ze se uni nemam ani ukazovat natoz abych tam parkoval. No a vcera to bylo zase navyseno dosla me sms na mobil z firmy Uhrazeno.cz ze jsem byl zaveden do seznamu dluzniku a ze mam zaplatit do terminu skoro 10 000kc.Psal jsem ihned na firmu Uhrazeno.cz co to ma znamenat a vysvetlil jsem jim celou situaci ale oni me jen odepsali ze dekuji za mail a ze to podal dotycny (nebudu jmenovat) a ze mam neprodlene uhradit castku abych se vyhl problemum.Nestojim o problemy natoz potahovacky po soudech.Jsem klidny a slusny clovek a chci zit klidny zivot.

Dale jak jsem se zajimal o tu firmu tak jsem zjistil ze je nejaka pofiderni a ze jen za registraci me muzou dat k uhrade 10 000kc je to pravda?Ja se jen zaregistroval abych se mohl prihlasit nevkladal jsem zadne informace jen abych se dostal do menu po prihlaseni.Pac me zajimalo jak to chodi zda vubec overuji pravost aby se predeslo tomu memu pripadu ale co jsem cetl a pochopil tak je to snadne muzu si ukazat prstem preba na kohokoliv v CR zjistit si jeho jmeno prijmeni a adresu pak zapisu ze dotycny me dluzi (castku si muzu vymyslet) pak pry staci i nepodlozene dukazy nebo svedectvi (takze sezenu si me nejlepsi pratele nabydnu jim kazdemu odmenu) ti to dosvetsi ze me opravdu pujcil a tim padem je to vyresene a muzu takhle vymahat penize pokom kolikv.

Prosim vas pomozte me co mam v tehle situaci delat. S pritelkyni mame strach a nechodime radsi ani ven natoz ona sama do obchodu dotycny je schopen vseho a verim ze nekoho zmrzacit mu nedela problem.Uvazoval jsem o podani trestniho oznameni a soudu ale nevim jak postupovat a mam strach ze se to pak akorat zhorsi a nerad bych aby se nekomu neco stalo.auto je auto jsou to plechy to se opravi ale zivot opravit nejde.Dekuji vsem predem za odpovedi.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Šmarjá co vůbec řešíte? Běžte na policii a to hned. Na státní, ne na městskou a nebojte, jak postupovat už Vám řeknou. To, že vše začne řešit policie vaší situaci nezhorší ani náhodou, protože to už zhoršit ani nejde. Bojíte se vyjít z domu, jak dlouho můžete takhle žít? Ten člověk využívá vašeho strachu.

djspip
hodnocení

praveze znamej mel podobny pripad ale neslo o vydirani, slo o napadeni a dal to na policii a ti to akorad sepsali a nic se nedelo.Jen dotycneho vyslechli a ten obratem na to uderil znovu a vetsi silou. A ja bych opravdu nerad pichnul do srsniho hnizda. Nikdo o tom nevi ani rodiny jen ja,pritelkyne a kamarad a napadlo me se zeptat tady.

marenka*

Tomu věřím. Je to jako se vším. Dotyčný, o kterým mluvíte měl po dalším úderu protivníka znovu jít na policii a tlačit na ně. Klidně zveličit situaci (ne si vymýšlet), ale z malého strachu udělat velký strach a prostě je dotlačit k řešení. *modla* My s policií komunikujeme téměř denně. Sic ne kvůli vydírání, je to kvůli krádežím, ale kdybychom na ně netlačili, taky složku někam založí a je to. Jde o Vaše zdraví, možná život. Nenechte si to líbit.

lidus*
hodnocení

0x

Policie a pak se soudit, hlavně když nic nedlužíte tak neplaťte nebo si z vás udělá dojnou krávu.

djspip
hodnocení

Jenomze co s tim Uhrazeno.cz? pozaduji po me castku co on tam vlozil a nechteji me vystornovat. Co kdyz dojde mezi tim exekutor.

lidus*

Na policii nahlaste i to Uhrazeno. Vemte si advokáta a braňte se.

lidus*

Na policii nahlaste i to Uhrazeno. Vemte si advokáta a braňte se. K čemu potřebujete registraci na Uhrazeno?, myslím, že pokud mluvíte pravdu tak k ničemu. Vy to nahlásíte a pokud Vám poškodí auto tak to opět nahlásíte a to i tehdy, když je to neznámý pachatel.

djspip

Registroval jsem ze z toho duvodu abych vedel jak to tam chodi.Pac kdyz chci nekoho obvinit tak se to musi proverit a ne hned vymahat to by pak mohl chtit penize kazdej od kohokoliv.

pecenkav*

Nevim nevim, ale jak to tady tak ctu, tak mam pocit, ze zase tak uplne cisty svedomi asi nemate, podotykam ze to je jenom muj pocit, ne umysl vas urazet a napadat.

djspip
hodnocení

Tak samozdrejme takhle na dalku to muze vypadat vselijak. Ale kdyby jste byl tady uvidite ze opravdu nemam zapotrebi si pujcovat od nekoho kdo je na tom spatne , spise jsem se mu driv snazil pomoct. Malem jsem mu delal jeste rucitele na pujcku ale to me bylo znamima rozmluveno a nastesti jsem dal na ne. Proste jak se rika za dobrotu na zebrotu.

lui*
hodnocení

0x

Okamžitě na policii. pokud to zvořou, nebo se na to vykašlou, budete mít o jednu vlastní zkušenost víc. Ale třeba se jim to povede, a budete mít po starostech.

hodnocení

0x

Než se někde registruji, přečtu si podmínky, na všech registracích se musí potvrdit a s nimi souhlasit. Pokud mají poplatek za registraci, vy jste jim jej musel nějakým kliknutím odsouhlasit - většinou je napsáno "souhlasím s obchodními podmínkami", pokud toto bezmyšlenkovitě odškrtnete aniž by jste si je pořádně přečetl, pak máte smůlu. Z Vašeho dotazu mám dojem, že si nejste v právních věcech moc jistý, takže raději kontaktujte pro případ vydírání nějakého advokáta, exekuce je možná, pokud k ní je právní titul (tj. pravomocný pl.rozkaz, rozsudek, výrok z rozhodčího řízení) jinak nelze. Při ev.soudním řízení leží důkazní břemeno na tom, kdo podá žalobu, pokud by tato situace nastala, pak jedině zastoupení dobrým advokátem, protože při vašem právním vědomí nejste schopem se u soudu účinně bránit.

djspip
hodnocení

No ohledne toho poplatku nic jsem nezaskrtaval,ale nekde jsem se pak docet (zkusenosti s tou firmou) myslim ze to bylo tady na strankach ze jsou to podvodnici a ze po nekom to chteli ale nebylo tam jestli po registraci nebo az po activaci ja to neaktivoval tak proto se ptam. Firma je vedena v USA a provozuje ji nejaky Ales Slaby ktery uz neco podobneho v CR provozoval a napalila se tam nejaka rodina bylo to i v televizi. No v pravnich vecech si nejsem jisty vubec pac pravu vubec nerozumim. a to dukazni bremeno to znamena jakoze kdyz to dam k soudu tak predkladam vsecky dukazy ja? Muzou to byt i maily od dotycneho s vyhruzkama? Tech mam habadej.

remember

Ty výhružné emaily a sms předložte policii, mohli by to kvalifikovat jako stalking.

remember
hodnocení

0x

Radu, že máte jít na policii,jste dostal skoro od všech rádců, takže to pominu. A společnost Uhrazeno , Deredes apod. ignorujte, neboť za ní stojí profláknutý internetový podvodníček a spamer Aleš Slabý (stačí toto jméno zadat do Googlu), který byl mj. odsouzen za vydírání právě v souvislosti s Uhrazeno a snad má i zákaz podnikání. Nemá nic společného s exekutory, jen jimi vyhrožuje, spoust alidí se zalekne a raději zaplatí.

djspip
hodnocení

To se me aspon trosku ulevilo, a ano uz jsem o nem cetl a videl video z cernych ovci. Dnes odpoledne jdu i s pritelkyni to vse oznamit na policii. Sice mozna bodnu do srsniho hnizda ale na druhou stranu treba uz bude konecne klid.Kazdopadne budu informovat jak cela situace vyresila. Diky vsem za odpovedi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]