Nejste přihlášen/a.
Aj Richard Muller zacinal s mariskou. V dobe ked ju obhajoval bol velky hrdina, dnes vymlety a odkazany na antidepresiva.
Vlado, už nemám hodnocení. Tak alespoň takhle.
Příznivce marihuany bude okamžitě oponovat, že RM má maniodepresivní psychozu a nemá to z trávy. Je sice pravda, že to nemá z trávy, ale... jakákoliv droga, ať měkká, či tvrdá, umí to, že vám může rozjet psychozu, či jinou nemoc, kterou v sobě nosíte a nemusela by se vám za život projevit. Pokud by jí nespustil jiný podnět, jakým je stres, úraz, porod, operace a pod. Proto je také v psychiatrii využívána kyselina lysergová, LSD. Dokáže "vytáhnout" z člověka to, o čem ani nemá tušení. (LSD=houbičky, papírky..)
No.. obojí je návykové. U obého si koledujete o rakovinu plic, či hltanu, hrtanu, jazyka a krku celkově. Je prokázané, že dlouhodobé kouření marihuany působí na mozek. Méně si pamatujete, otupíte.
doplněno 21.03.11 20:53:Krkovičko, tenhle dokument jsem zhlédla jedním dechem. Velice doporučuji, tam najdete odpověď od odborníku, ale srozumitelně podanou. Fakt supr.
Jmenuje se Alkohol horší než Extáze? Zkuste si ho najít, je sem zakázané dát odkaz, nevím proč.
Krkovičko jasně že někdo kdo hulí trávu neřekne, že se z něj stává idiot, který si nepamatuje včerejší den. Podívejte se na úchvatný film Samotáři. Tam uvidíte následky trávy. Cigarety jsou otrokem času? Ale prosím Vás. S cigaretou v puse dokážu i pracovat, zhulená jsem vyřazená z provozu na pár hodin, proto se jich nedá vykouřit tolik. A co je nepřírodního na tabáku? Vždyť je to taky rostlina.
Každopádně mariuhana, ..představte si že v klasické cigaretě je0,5 tabáku, v 10 cigaretách 5G tabáku, dovetete si představit, kdyby někdo měl místo 10 cigaret vykouřit 5 gramů mariuhany? :D tak to by se mu zatmělo na dva dny nejmíň...Také záleží zdali li se ta mariuhana (kouř) přes něco filturje...atd, ale v tabáku bude více tovaárně přidaných sajrajtů..
Ahoj, hulim uz asi 4roky a na zdravi se to nijak neprojevuje, kratkodoba pamet je horsi ale vzpomenu si a vidim to jasne. Pri uceni nemam problem, a rozhodne je lepsi kourit marihuanu nez tabak. Ta narozdil od tabaku neni navykova jak ten sasek nahore tvrdi.
Jinak doporucuju vsem podivat se na film SUPER HIGH MEE je to o kurakovy marihuany kterej 30dni hulil a 30dni ne, ty vysledky sou zajimavy
Jeste chci doplnit, to co tu pisete sou doslova sracky velebnosti, nikdo z vas to nevidel a kdyz uz tak maximalne na obrazku nebo to co si kde precet, neni to pravda! A mimo tech vedlejsich ucinku ze clovek nevnima sou tam i lepsi jako ze je clovek veselejsi, ma vetsi chut k jidlu, a na zdravi ma vliv vetsi. Napriklad ja trpel na atopicky ekzem, nevim zda je to s tim spojeny ale uz ho prakticky nemam, a to sem ho mel hodne rozsirenej
Muzu te ubezpecit, ze vetsina lidi ucinky marihuany zna. Ja sama jsem dva roky zila s fetakem - ano, rikam mu fetak, protoze marjanka nic jinyho neni. Po celym dome nam rostly kyticky, hulil s kamarady x krat denne, uz k nam nechodili ani na navstevu, ale na huleni kdyz jsem je pak videla, jak se smejou vsemu moznymu a jsou uplne mimo, spis mi jich bylo lito. Pruser byl, kdyz se v tomto stavu frajersky rozhodli sednout za volant... vetsi chut k jidlu mam treba po pivu, ale po kokainu je udajne taky..
Ja vul rok a pul doufala, ze toho necha, sliboval, vecne zhulenej...
Jo, s priznivymi nasledky na atopicky ekzem souhlasim, je to prokazane. Ale nic se nemeni na tom, ze telo potrebuje postupem casu stale vice drogy (ostatne jako u vsech), meni Vase vnimani a soudnost a postupne se stavate dalsi vyhulenou smazkou
A nebyl to je on (abyste nerekl, ze jeden clovek je vyjimka), ale cela ta jeho zfetovana banda asi 15 chlapu. Ok, hulte si vsichni, jak chcete, ale nevnucujte normalnim lidem, jak je to zdravi prospesny, neskodny, nenavykovy a kdovico jeste.
Zlatá čistá tráva oproti sračkovým cigaretám znám xy huličů co kvůli čehokoli přestali ze dne na den a nechybí jim to..zato kuřáka který by udělal podobnou věc ani jednoho..jiank tráva a cigarety jsou to nesrovnatelné věci..trávaa je spíš jako alkohol..cigareta je otálně návyková látka..
Nakonec stále více důchodců s konopnými mastmi jsou krásným důkazem toho že trává lečivá je byly kdysi a bude i nadále..
A pokud jde o ty samotáře..probůh je to jen přehnaný film s maximálním nádechem humoru nekomplexní zapletené složitosti jeho obsahu jako většina české tvorby...
Mám synovce 30ti letého ing. co je z něj spodina společnosti, nejdřív to začalo marjánou a pak zvolna přešel na pervitin. Je to hrozné a jděte od toho dokud je čas.
Tak to utikejte hodne daleko, je-li Vam zivot mily. S fetakem jsem zila - viz muj prispevek vyse. A jeste Vas k tomu nuti, ne?
Krkovičko, já jsem to dost naznačila v příspěvcích výše a děkuji moc za příspěvky Kariny, Liduš a Martiny. Po příspěvku Lori a Hangar jsem to včera vzdala, účinky jakékoliv drogy znám velice dobře, ne nemám to vyčtené. Jen mě to nějak přestalo bavit vysvětlovat pořád dokolečka, že s drogami je sranda, užijete si. Někdo rok, někdo i 10 let. Ale zahučí do toho všichni. Ano. Vše se hodí za hlavu, spálí se veškeré mosty. Rodina jde do háje. Totálně. Pak je po srandě a nastupuje beznaděj závislosti. Jelikož vygumovaný mozek si už nedokáže uvědomit, co všechno získal a co za to ztratil. Jemu je dobře, pohoda. Zahulíme, uvidíme...
A Samotáři přehnaní nejsou vůbec. Tak nějak vypadá smažka po odhadla bych 5 letech každodenního hulení. Pár jsem jich znala osobně. Ju, tráva mi taky pomohla na psoriasu a sama jsem říkala, jak je škoda, že to nikdo neprobádá do hloubky. Jenže naprosto stejně v psychiatrii pomáhá LSD. Heroin byl taky původně pro lékařské účely. Jestli hulíte, hulte. Fakt mi to je jedno. Až budete za pár let tápat, pomůžu. Ale přesvědčovat, to mě fakt neba.
Neprejde. Nic mezi tim neexistuje. Presne takto se choval byvaly, uplnej debil z huleni. Vykaslete na se na to, at si nenicite zivot jeste Vy. Normalnich nezhulencu je jeste porad dost
Aha Vy s nim mate dite... tak to je celkem zadrhel. Problem je, ze zavisly clovek si zavislost nepripousti a tudiz nevidi duvid, proc by mu nekdo mel pomahat. Pokud huli denne, tak jen tak neprestane... je nejaky konkretni duvod, proc zacal? Proc utika od rodiny? Pokud se chytil nejakych pochybnych kamaradu, pochybuji, ze na tom neco zmenite. Nemlati me, nehraje automaty - ale je drogove zavisly. To neni omluva. Nebo byste si prala, aby nehulil, ale mlatil Vas a dite jak zito? V cem je to jine? Oboje nici vztah a rodinu.
Cigara jsou horsi z toho pohledu, ze je vyssi riziko vzniku rakoviny. Marihuana ovsem ovlivnuje smysly, prokazatelne nici mozkove bunky ve vetsi mire a je zakazana. Navic dlouhodobe meni psychiku cloveka. Tudiz tento argument neberte vubec v potaz.
Zalezi na Vam, zda skousnete zivot s fetakem, jehoz psychika a chovani se buou menit v zavislosti na droze, nebo razne reknete dost. Je to tezke, ja vim... ale nicite zbytecne zivot sobe a svemu diteti.
Jo, tak presne takto se choval byvaly. Nic neplatil, nic ho nezajimalo, nakonec prestal chodit do prace, ze se bude zivit prodejem marihuany. Taky se muze stat, ze Vy jednou budete s malym doma, prijde exekutor a bude za Vas bezdomovec. Nevim, kvuli diteti bych se snazila s tim neco delat...
Bohuzel nemate pravdu, opravdu doporucuju kouknout si ten film SUPER HIGH MEE je to DOKUMENT a da se bezne stahnout(ne ze bych nekoho navadel) ale je to tak. 30dni kouril marihuanu a 30dni ne, je to podlozeny lekarskymy testy a ty vysledky s vama hrknou, pokud tvrdite tohle tak s tim rychle prestanete. A bohuzel neznam nikoho kdo by po trave byl troska, pokud zacne experimentovat s jinymi vecmi je jeho vec a chyba spolecnosti v ktery zije. Rikam kourim uz par let a nemam problem prakticky s nicim, nemusim to hulit kazdej den, dam si jednou za par mesicu a staci. S pameti problemy nemam dokazu si vzpomenout i na to co sem delal ve skolce a vidim to celkem jasne, schvalne kolik z vas si na neco podobnyho vzpomina? Aha... skoro nikdo
lori co sám dělám budu asi propagovat jako výborné, že? Už moc jsem toho přečetla a vylývá, že i mě by marihuana mohla pomoci na RS ale na druhou stranu znám jednu co jí roky kouří a na tom vozíku zkončila o 10 let dříve jako já. Když to bude na léčbu tak dobré, předpokládám, že bude marihuana na předpis a do té doby s ní já určitě nezačnu. Mast to je jiná věc i když i zde jsem velmi opatrná. Víte moje švagrová také jásala, že si kluk nepíchá perník ale leží na kupce trávy a hulí a hulí, tvrdila jak ho to stimuluje, názor už změnila a je jí to prd platné. Droga je droga a drogou zůstane.
Lori, na zážitky ze školky si pamatuju taky. Jak si přišel na dovětek aha... skoro nikdo? Ale jako
poslední dvě věty, to už beru za super hlášku.
Jen potvrdím dobrou odpověď pecenkav. Krkovičko, tady nejde o jesle, o školku. Jde o to jeho obhájení hulení. Jde to na paměť? Nene, pamatuji si věci ze školky. To se špatně popisuje, ale já to vidím docela jasně. To fakt nemá cenu. Jéžíš, řekněte někomu, kdo je třeba na pervitinu, že to je špatné. Vysměje se Vám. A hned uslyšíte, jak se mu zbystřily smysly, nemusí spát, moc jíst, udělá víc práce, má hlavu plnou nápadů, je rychlejší, bystřejší. Ano, to efedrin umí, proto je obsažen v některých lécích běžně dostupných. Takhle můžu napsat pomalu diplomovou práci... Kdo chce kam, pomůže si sám. Howgh.
Mařenko víte o čem mluvíte a nejsou to jen prázdná slova. Když náhodou vidím synovce je mi moc smutno a takový to byl chytrý kluk. Podle něj je marihuana a péčko úžasná droga, je nabuzený, nemusí spát ani jíst(pak prospí týden), je miloučký k sežrání a pak zase agresivní. Partnerský vztah neexistuje, z práce ho dávno vyhodili a na dotaz co když ho zavřou odpoví s úsměvěm, že je tam 2x denně teplé jídlo. Rodina by mu pomohla ale neví jak a tak za něj prarodiče pouze platí a platí aby měl aspoń střechu nad hlavou. Jeho matka nyní jásá, že si našel holku, když jsem se dozvěděla, že je VŠ chemická a zkušenost z vařením a braním P má, ale bože chrań je čistá sama od sebe a tomu našemu blbci pomáhá se z toho dostat, nevěděla jsem zda se smát či plakat. Léčebnu ani jeden z nich nepotřebuje jsou podle svých slov naprosto hepy(nevím jak se to píše) a my co to hůř snášíme máme brát Lexaurin (slova synovce).
Liduš, to je mi ale upřímně hrozně líto. Už jen proto, že vím, že s tím neuděláte ale vůbec nic. Oni jsou doopravdy hepy a nemají důvod to měnit. Vy taky nebudete měnit něco, s čím jste spokojená.
Jestli přítelkyně opravdu nebere a nenechá se "stáhnout", může dokázat hodně. Láska je fakt mocná. Jestli "vaří", dřív nebo později na ně přijdou a i to jim pomůže. Kriminál, nařízená ústavní léčba. Bohužel, 90 % těchto lidí si musí nejdřív sáhnout na dno, aby se od něj odrazili. Dokud plavou, neuvěří. Je to smutné.
Takze asi duchodci v 90 letech zapomenou proc sli na zachod kvuli tomu, ze nebyly fetaci?
doplněno 22.03.11 11:07:notorycky alkoholici si take umeji oduvodnit, proc museji pit kazdy den a jak je to zdrave
Ja uz se jenom smeju. Utikej od fetaka utikej. Nekdo si o tom neco zlyho precte a hned to cpe do sveta, to je horsi jak to hnuti feministek. A nekdo to pro zmenu zkusi jednou a hned je to hnusny(jen doplnim ze 99% z prvniho huleni nema nic vy experti).
Lori. Kdybych to zkusila jednou, tak v tom nelítám 8 let. To by byl hodně dlouhý trip, nemyslíš? A takových co to mělo zmáknutý stejně jako ty, jsem poznala v léčebně asi 40. Mimo léčebnu nespočet. Dokonce jich pár už nežije, ale to už je extrém. Ale jak říkám, dělej si co chceš, však problém všech lidí je, že málo hulej. No ne?
Tady nejde o nejake precteni, staci videt kamarada, jak dopad, je jedinej, kdo po 30 letech jeste zustal "nazivu"
Samozrejme. Fetak zustane fetakem, at se jedna o marjanku, neno o heroin. A akorat tak skodi lidem kolem sebe... mysleno rodice, patrneri... ale hulici parte to nevadi. A pokud byste o marjance vedel tolik, kolik tu prezentujete, tak byste vedel i to, ze marjanku zkusi nekolikrat za zivot vic jak polovina lidi. Takze nejde o to, ze je mi jednou blbe.
A radsi budu normalni, nez "expert" jako Vy.
Jestli ten tvuj pritel to s tou travou neprehanel kvuli tomu, ze mel doma takovou kravu Martino. Nemyslis, ze hacek by mohl byt tady? Jinac kourim marihuanu od 14 let, je mi 23 na VS...Asi jsem vysoce inteligentni bytost a nedokazu si predstavit kde bych dneska byl bez marihuany, to bych se potom na tebe musel divat jako na uplny povl.
Bohuzel, na VS se stale vice vyskytuji blbci, co tam nemaji co delat. Inteligence nesouvisi s normalni chytrosti, vite?:D U nas mame nabuseny holky, co davaji kazdou zkousku na prvni pokud, zaroven studuji dve skoly atd atd. A jsou stare panny, neoblibene a studene jako psi cumak, ke vsemu kdyz se s nimi clovek bavi, ma nutne dojem, ze se bavi s obyvatelem lecebny dlouhodobe nemocnych. Takze tolik k tomu
Ja jsem treba uplny povl:D, ale rozhodne ne nejaka zhulena smazka, co bere marjanku jako jednu z nejlepsich veci sveho zivota. Rainolde, koukam, co si vibec dovolujete urazet me, kdyz me vubec neznate a neznate ani byvaleho, ani prostredi, ve kterem jsme zili. To je ted novy trend, byl nejvetsi machr inkognito na pocitacem Ale prikladam to tomu, ze mate zrovna jointa v puse a jste mimo:D
A i kdyz budete mit tri tituly, stejne budete porad stejny chudak, stejny otrok marihuany.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.