Nejste přihlášen/a.
Ano, mám strach. Při psaní bakalářky jsem si zapnula TV a minulý týden poslouchala Farmář hledá ženu, nemám ráda věci podobného typu, ale najednou jsem si uvědomila, kolik mladých a pohledných lidí nemá druha. Je mi z toho smutno. Mám strach, že takto dopadnu. Jde o to, že podle nynějších měřítek krásy, jsem prý hezká, blondýna, čtyřky prsa, štíhlá (pro ostatní prý, sama pro sebe ne...) upřímně nepřijdu si hezká, každý si myslí, že pokud něco takového vypustím z pusy, je to proto aby mě lidé chválili, ale ne není, opravdu jsem zakomplexovaná. I po pěti letech vztahu jsem se před přítelem styděla, jasně, při jistých situacích jdou všechny zábrany stranou, ale mě furt hloubalo kde jakej špek či nevím co. No, přítel mi opustil a já JSEM sama už rok a půl. Měla jsem jeden kratičký vztah, ale to odešlo stejně rychle jako přišlo. Mým problémem je, že pokud necítím tu ohromnou jiskru ze začátku, nepouštím se do ničeho. Poslední dobou jsem to vzdala, pro únavu a zaneprázděnost jen racuju, studuju a trénuju..občas bytostně cítím jak mi chybí někdo blízký, o sexu ani nemluvím, čtvrt roku bez sexu. Mám 23 let, měla bych si užívat, být plná života, ale žiju s rodiči a nic závratného se v mém životě neděje, mám stracch, že dopadnu jako všichni ty farmáři mámy a tátové co na primě hledají ženy a muže. Vždy jsem si myslela, že to přijde samo, ale nic nepřichází.
Tak , Vy se nezaregistrujete a klidně sem dáte fotku? To si děláte legraci? Alespoň foto nevydávejte za své. Je to jen můj pohled na věc. - stařenka
heathersue: Haha, čtvrt roku bez sexu...:D Tak víš co? Já ti něco řeknu. Je mi 22 a nikdy jsem ho neměl. Nikdy jsem neměl ani holku - to je mít strach zůstat sám. Proč to tak mám? To kdybych věděl... Snažím se, ale vztahy holek a kluků jsou úplně jiné a ty jako holka tohle nemůžeš nikdy pochopit, protože jsi to nezažila. Když holka přijde sama do baru, v 99% případů se najde někdo, kdo se k ní připojí. Když tohle udělá kluk, v 99% zůstane sám. Nechci se litovat, to vůbec ne. Ale tohle je moje upřímná zpověď a chci abys věděla, že na tom nejsi vůbec špatně...
No nic, upřímnost nade vše - po tý Vaší fotce a kdybych nebyl šťastně ženatej tak bych si dal říct a ani bych se nenechal dlouho přemlouvat Doufám, že Vám to alespoň trochu zvedlo sebevědomí. Ve 23 letech nemáte o čem přemejšlet - to ste ještě mladá a život jako takovej začíná o pár roků pozdějc. Přemejšlení o chlapech během pí...í teda sexu je trochu větší problém - během "toho" by se mělo myslet jen na "to" a na nic jinýho. Špeky posuzujte jen když se koukáte do zrcadla nebo když se zařezávají tanga, ale během sexu se (na nic jinýho) prostě nemyslí. Generelně o vztahu moc nepřemejšlejte, totiž vztahu předcházejí endofriny a ty se berou ani nevím odkud - je to věc která přijde a ani nevíte jak, kdy, proč (prej se tomu říká láska). Nechte tomu volný průběh a ono se to samo od sebe nějak urovná, potkáte toho prince na bílým koni (v černým Audi) a svět bude zase v pořádku. Jinými slovy - ve 23 letech máte dost času na další spokojenej život a akorát je třeba nebrat to moc křečovitě a zbytek přijde sám.
P.S. S těma čtverkama ste to trochu přehnala
Pardon, ale i ne zrovna modelka (s pupíčkem, prdelkou, malýma prsíčkama, nohama jako hobitek, křivejma zubama,...) si, pokud tomu dá šanci a přišlou šanci chytí a nepustí, najde ten svůj protějšek, ale také musí počítat s tím, že život není peříčko, ale pes a pak se o něj i rvát ... studujte, sportujte, užívejte si života a až přijde čas tak se na Vás ten pravý "přilepí" ani nebudete vědět jak
Jak máme hodnotit stroj, když nemáme jeho nákres? Hoďte sem Vaši fotku a bude se hodnotit. Slibuji, že budu upřímný .
no, nerada bych, aby to četl někdo ze známých...tudíž začerním aspoň oči, nevím kdo sem chodí, záměrně vybírám fotku co nikdo z mého okolí nezná...
Hm. Je videt, ze se divas na svet realisticky.
Vetsinou se lide vidi horsi, nez ve skutecnosti jsou, ale to ocividne neni tvuj pripad.
Tlusta a jeste k tomu oskliva. Presne, jak si psala.
Pokud se sebou neco neudelas, tak si kluka stezi najdes.
Mozna to bude mimo misu, ale mam "znamou" vzhledem jako Vy. V jejim okoli se pohybuji velmi falesni lide, co koukaji jen na penize, pritom jsou sami dost hloupi. Schvalne rikam znama, nebot ji nemuzu ani videt. Dela fotomodeling, hezka docela je (to je ale po vyretusovani kazdej), ma penez jako zelez, byt, Audi, drahe obleceni. A je sama. Protoze je neprijemna, manipulatorska, dela podrazy, lze, pomlouva... zadny nomalni clovek ji nema rad.
Tim samozrejme nechci rict, ze je to Vas pripad Ale ta fotka stopro neni Vase. Kde mate ta ctyrkova prsa? A stovky lidi by Vam musely vykladat, jak jste sexy, pritazliva a krasna. Kdybyste byla stydliva a sama pro sebe nehzeka, tyto fotky by nikdy nevznikly:D
Az si prestanete hrat na neco, co nejste, a zasnete byt normalni hezka zdrava holka, zajemcu bude habadej
No jo, a já si stejně myslím, že až tak moc úpřimná zase nebudete. Před přítelem se stydíte, ale na široké veřejnosti přístupný web vystavíte prý svoji fotku v negližé. To zrovna nesvědčí o vaší upejpavosti. A proč si jako myslíte, že když je vám 23 let, tak byste si měla života užívat? Třeba to u vás přijde později. A jako co závratného by se ve vašem životě mělo dít? Myslíte si, že každý člověk prožívá v životě závratné chvíle?
Ani kdybys psala bakalářku na téma online diskuzí či čehokoliv, není to omluva. Vydávat se za někoho jiného, což vložení "neretušované" fotky s lehce přeškrtnutým obličejem rozhodně je, je trestné, minimálně je postihováno pokutou. Lze to pohodlně vygooglit, stejně jako lze vygooglit, že na internetu není nikdo anonymní a každého lze najít.
Za to ty reakce, které čekáš, asi nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.