Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobírání antibiotik a střevní chřipka

Od: liduli odpovědí: 3 změna:

Beru 13 dní antibiotika, vždy ráno a večer ( fleky na kůži po třech letech od boreliozy). Dnes u mě propukla střevní chřipka, taky zvracím od odpoledne a nemohu nic pozřít, ráno jsem si tbl ještě vzala, zbývají dobrat 4 tbl, bojím se , že ji určitě dnes "vyhodím", nevím, zda mohu pokračovat ráno když mi bude líp, musím je dobrat všechny,nevadí to jedno vynechání?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

2x

Nemělo by to vadit. V každém případě to ale sdělte Vašemu lékaři při kontrole. ATB a chřipka Vám poničily střevní mikroflóru, takže až budete moci jíst, vemte si nějaké jogurty s živými kulturami (nemusí to být ty nejdražší, na obalu to máte napsané). Hlavně hodně pijte, zejména, jestli máte průjem, hrozí nebezpečí odvodnění.

krkovicka*
hodnocení

0x
Podle mě nevadí jedno vynechání,když dobírate poslední 4tbl.Složku z antibiotik již máte v sobě.Horší by to bylo na začátku užívání.
liduli
hodnocení

Moc děkuji za rychlou odpověď :). L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]