Nejste přihlášen/a.
Beru 13 dní antibiotika, vždy ráno a večer ( fleky na kůži po třech letech od boreliozy). Dnes u mě propukla střevní chřipka, taky zvracím od odpoledne a nemohu nic pozřít, ráno jsem si tbl ještě vzala, zbývají dobrat 4 tbl, bojím se , že ji určitě dnes "vyhodím", nevím, zda mohu pokračovat ráno když mi bude líp, musím je dobrat všechny,nevadí to jedno vynechání?
Nemělo by to vadit. V každém případě to ale sdělte Vašemu lékaři při kontrole. ATB a chřipka Vám poničily střevní mikroflóru, takže až budete moci jíst, vemte si nějaké jogurty s živými kulturami (nemusí to být ty nejdražší, na obalu to máte napsané). Hlavně hodně pijte, zejména, jestli máte průjem, hrozí nebezpečí odvodnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.