Nejste přihlášen/a.
ahoj, v poslední době řeším problém co řeší snad každý druhý kluk...jak správně na holku.
Mě je 12 jí 12,5...píši si s ní, píši ji básničky a snažím se být co nejvtipnější. Píšem si od tohoto výkendu takže sme se ještě nesetkaly osobně. Prosím, poraďte mi, když s ní budu mluvit, o čem, jak se před ní chovat a hlavně co říkat a co neříkat.
A ještě je tu jeden problém. Nechci ji pouze já ale ještě další 4 kluci...už ví co s ní chceme mít, teď se rozhoduje koho z nás si vybere. Jak ji "ukázat" ať si vybere právě mě a ne někoho jiného? Ti co jsou zde zkušenější, prosím poraďte mi. Jedná se o velice pěkný kus. :D
doplněno 20.03.11 15:05:A taky bych potřeboval vědět co dělat aby se se mnou cítila co nejlépe.
Ahoj malý neznámý, ty už přemýšlíš skoro jako dospělý muž, chceš, aby bylo někomu s tebou pěkně, to je milé
Ve vašem věku je určitě dobré, když ji různě pošťuchuješ, když se na ní občas nenápadně podíváš, usměješ, když budeš takový ten třídní šoumen, kterýmu jde o dobro a férové jednání ať mezi kamarády či učiteli. Určitě hrají roli i známky, chytří kluci jsou lepší, než ti, kteří chodí s pětkami. Takže zkrátka chytrý bavič
Pokud ti jde skutečně o tu holku a ne o "výhru" mezi těmi všemi kamarády a myslíš si, že je to "kus", tak ji ale hlavně nedávej až přespříliš pozornosti. Ono by ji to mohlo začít pomalu otravovat, kor, jestli je vás víc. Spíš občas dělej, že tě naopak vůbec nezajímá a zajímej se více o jiné holky, aby to ona tak nějak zpozorovala. Když budeš oblíbený u dalších holek, stoupneš i u té jedné. Zatímco když ji budeš denně zahlcovat smskami, básničkami a "líbí se mi" na facebooku, tak je možné, že tě brzy slečna pošle někam.
Hodně štěstí
Holkám sice zájem lichotí, ale v tomhle věku mají nejradši kluky, kteří se nevtírají a nefrajeří. Kteří jsou na začátku prostě kamarádi. Že si s nima můžeme popovídat(opravdu popovídat, zeptají se jak se máme a nemluví jen o sobě, jako to někteří frajírci mají ve zvyku), jít ven a zasmát se. Právě s takovými je nám nejlíp. A právě z takových kámošů později bývají nejlepší kluci.
Tak hodně štěstí a chladnou hlavu!
Jestli je Ti 12 let, tak se mi zdá, že máš ještě hodně času na holky, ale jak myslíš. Zajímá mě co myslíš tím "už ví co s ní chceme mít"?
Jakože už ví, že s ní chceme všeci chodit.
doplněno 20.03.11 21:31:No možná mám brzo ale, někteří začínají i dříve a někteří i pozděj ale ona se mi pozděj už nemusí vůbec líbit.
Ahoj, jsem v podobném věku , a skoro všechno už řekli jiní rádci, ale jestli ti tohle vydrží třeba na dalšíhoValentýna, nebo na její svátek neo narozeniny, můžeš jí dát nějaký malý dáreček , to ocení všechny holky .. Hodně úspěchu přeje Kaču
A víte jistě, že vás ta holka chce? :D
no, když jsem se ji zeptal jestli se už rozhodla napsa že zatím nechce nikoho nebyl jsem zrovna happy ale lepší než kdyby si vybrala někoho jiného než mě. ale jak si teď mám zajistit to že kdyby teda z někým chtěla chodit tak abych to byl já? jenže jak jsem už napsal ↑ dneska v pondělí jsem ji napsal jestli k ní můžu přijet. prej už něco má. mynulí týden když sem k ní chtěl zajet taky něo měla. a když se jí dneska ještě zeptám jestli k ní nemůžu přijet třeba za dva týdny tak mi napíše že neví jestli bude vůbec doma atd. nejsou to třeba jen výmluvy? že by se třeba styděla?
Tak kamarádky má a prej mě chtěla ale z ničeho nic když mi řekla že se rozhodla tak mi řekla že nikdo. Tak sem se zeptal proč a ona je moc citlivá, nechce nikoho sklamat a tudíž, nechce nikoho. Ale všeci kamarádi i kamarádky mi říkají že prý u ní mám největší šanci
Nechci ti brát iluze, ale myslím, že se ti chce vyhnout a ty za ní dolejzáš a tvé chování je trochu dotěrné. Zkus jí dát čas, třeba jí přijde divné, jakto, že ji pořád neuháníš a naopak začne sama vyhledávat tvou přítomnost. Když jsem byla v podobném věku, přílišný zájem opačného pohlaví a dotěrnost byla spíše otravná, avšak někdo, kdo se nabídl třeba jednou a poté se stáhl byl zajímavější.. či vlastně vůbec někdo, kdo zpočátku jen pošťuchoval, ale hned od toho něco nechtěl a NETLAČIL.. zkus tomu nechat jakože "přirozený" průběh, buď sám sebou, nebuď křečovitý a ona sama potom možná přijde největší sranda byla, když jsi napsal, že ji chceš teď, protože nevíš, jestli se ti bude za potom líbit
jeeeje to byl věk, zpátky bych ho asi nechtěla :D Držím palce.
Je to asi takto. Nejsme spolu pořád a pořád si nepíšem. Je to spíš náhoda že se ve škole potkáme nebo si píšem na FB. Ona je pořád ve třídě a ještě k tomu je na opačné straně školy. Jenže, co když se stane že spolu někde budem (procházka, cukrárna atd.) a dojdou mi slova? Čili nebudu vědět co říkat? A pořád si něco připravovat by bylo asi dost otravné. Ale každopádně dík za rady .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.