Nejste přihlášen/a.
Zdravím , včera jsem byl na svatbě a poznal jsem tam příjemnou holku, krásně jsme si povídali a pak si šli zatančit. Po tanci jsme si sedli a ona mi dala pusu na tvář. Zeptal jsem se jí za co to bylo a ona odpověděla že cítila že je to správné. Pak když už měla odjíždět, vyšla ven z budovy ale pak se vrátila a dala mi další pusu . Má kluka ale není s ním spokojená. Co by ty 2 pusy mohly znamenat? Děkuji
Taky se priklanim k tomu, ze si proste pekne zatancovala a popovidala... zadana holka da v podstate neznamemu klukovi nekde na svatbe dve pusy... nechci vypadat staromodne, ale standartni to urcite neni...
Mozna chce vsak zacit novy vztah a Vy jste se ji libil - nicmene by si nejdrive mela vyresit ten soucasny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.