Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pusa na tvář - co to znamená?

Od: energy* odpovědí: 6 změna:

Zdravím , včera jsem byl na svatbě a poznal jsem tam příjemnou holku, krásně jsme si povídali a pak si šli zatančit. Po tanci jsme si sedli a ona mi dala pusu na tvář. Zeptal jsem se jí za co to bylo a ona odpověděla že cítila že je to správné. Pak když už měla odjíždět, vyšla ven z budovy ale pak se vrátila a dala mi další pusu . Má kluka ale není s ním spokojená. Co by ty 2 pusy mohly znamenat? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinka*
hodnocení

2x

nebádejte nad tím, co co znamená a raději si užívejte, že vás má někdo rád, to je přeci jasné:)

petass*
hodnocení

1x

Bylo jí s váma dobře. Vše ostatní záleží na vás.

jajinkaa
hodnocení

0x

Zdravím, znamenat? To to nepoznáte? Asi se jí líbíte, tak vám to naznačila takto:))

energy*
hodnocení

Přemýšlel jsem jestli to nebylo jen poděkování

krkovicka*
hodnocení

0x
Prakticky neznamenají nic.Kdyby vám dala tel.číslo tak to je už výzva.Tyhle pusy jsou jen poděkování.
martinaa*

Taky se priklanim k tomu, ze si proste pekne zatancovala a popovidala... zadana holka da v podstate neznamemu klukovi nekde na svatbe dve pusy... nechci vypadat staromodne, ale standartni to urcite neni...

Mozna chce vsak zacit novy vztah a Vy jste se ji libil - nicmene by si nejdrive mela vyresit ten soucasny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]