Nejste přihlášen/a.
Jak je to u pracovní agentury Adecco?Prý výkazy o docházce do zaměstnání musí nosit pracovníci k ní a ona to zkontroluje a na základě toho vyplatí mzdu.Takže je neplatí firma,ve které dělají ale agentura.Jaké jsou z touto firmou zkušenosti?
záleží k jaké firmě se necháte najmout, já pracoval téměř dva roky pod Adeccem u firmy,která vyrábí elektronářadí ( BD ) mno a tam měli svojí sekretářku ve firmě, peníze mi chodili na účet, který jsem musel na Ad. nahlásit, a každý měsíc jsem si musel chodit vyzvedávat stravenky + výplatní pásku. Celkem mě štvalo, že mi nechtěli dávat peníze místo těch stravenek, neboť chodím do zcela jiných obchodů než byly stravenky určeny. Můj celkový dojem z pracovní agentury je dost blbej, ke konci každého měsíce jsem si musel chodit podepsat prodloužení pracovní smlouvy na další měsíc a když jsem onemocněl, a šel odnést lístek pro mzdovou účtárnu, že dál pokračuji v marodění a s úsměvem jsem prohodil, jestli nechce paní ode mne podpis na další měsíc, tak mi ona řekla, ale pane, Vy zde už nepracujete! Musel jsem odevzdat čipovou kartu a ihned mi byl zamezen vstup do závodu, takže jsem si tam nemohl najít ani jiné volné místo, třeba na jiném úseku, moje ukončení smlouvy nebylo nijak komentováno, prostě jen vy zde již nepracujete! už bych nikdy nechtěl jít pracovat pod personální agenturou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.