Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PayPal - nemám účet v bance

Od: aralxd odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych si koupit jednu maličkost přes Ebay, bohužel nemám bankovní účet, tudíž nemůžu spárovat svůj PayPal účet s kartou, či bankovním účtem.

Proto se chci zeptat, zda-li bude fungovat tohle:

Nechám si na můj PayPal účet poslat peníze od někoho s PayPalem, a poté těmito penězi zaplatím danou vydraženou věc z Ebay.

Půjde to takhle, anebo pokud nemám PayPal se svým BÚ spárovaný, tak bude prostě nefunčkní?

Díky moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

můžeš si tam poslat peníze.

Ovšem osobně bych kvůli jedné věci neřešil takové složitosti, prostě bych požádal někoho kdo PP má ať mi to koupí a dal bych mu to kačkách.

Nebo si založ mBank, pokud to nekvaltuje, osobně tam mám účet z velké části jen kvůli Ebay, DX apod.

roboot*

Co má konkrétně mBank společného s Paypal? Je přece šumafuk jaká k tomu je banka...*nevi*

alf*

cena za účet nula. Na jednorázovku mu stačí.

Ovšem klidně ať si založí účet třeba v obchodce, za nic se tam platí stovka, za vklad pade a příchozí platba, ta je skoro zadarmo, jen 9 kaček.

hodnocení

2x

Pokud bude na paypalu dost peněz tak to není problém..normálně koupíš..je lepší tam mít víc a pak to kolegovi hodit zoět v ramci paypalu jsou poplatky bud nulové anebo směšné...at to solidní ebay seller :)

des*

Civilizace si přímo vyžaduje,mít bankovní účet.Už jen třeba proto,abych mohl na Paypal.Nedovedu si představit nemít účet u banky.Už jen proto,že mi nemůže manželka k penězům.

aralxd
hodnocení

Ok, děkuji všem za rady

Samozřejmě chápu, že dnes B.Ú samozřejmostí, také už se k němu nejspíše schyluje.

Zatím jde o to, že jako student SŠ, by mi byl B.Ú. maximálně na ty platby přes internet, kterých je stejně minimum. Tudíž zatím to nechávám tak, jak to je, do budoucna ale určitě o účtě uvažuji.

Spíše mi šlo spíše o to, jestli PayPal bude takhle fungovat. Kamarád z jednoho fóra, mi klidně peníze na můj PayPal účet pošlu, tudíž v tom by problém nebyl.

montgomery*

Pokud nemáte na PayPal účtu zaregistrovanou kartu, tak tento účet nemůžete mít ani ověřený. A na neověřeném účtu předpokládám nejde přijímat platby. Tečka.

scoobydoo*
hodnocení

0x

Na to se dá použít Moneybookers, kde se účet ověřuje papírovým dopisem, který ti přijde normálně do schránky.

Přidání karty nebo účtu pak pouze zvyšuje transakční limity. moneybookers.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]