Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych si koupit jednu maličkost přes Ebay, bohužel nemám bankovní účet, tudíž nemůžu spárovat svůj PayPal účet s kartou, či bankovním účtem.
Proto se chci zeptat, zda-li bude fungovat tohle:
Nechám si na můj PayPal účet poslat peníze od někoho s PayPalem, a poté těmito penězi zaplatím danou vydraženou věc z Ebay.
Půjde to takhle, anebo pokud nemám PayPal se svým BÚ spárovaný, tak bude prostě nefunčkní?
Díky moc
můžeš si tam poslat peníze.
Ovšem osobně bych kvůli jedné věci neřešil takové složitosti, prostě bych požádal někoho kdo PP má ať mi to koupí a dal bych mu to kačkách.
Nebo si založ mBank, pokud to nekvaltuje, osobně tam mám účet z velké části jen kvůli Ebay, DX apod.
Pokud bude na paypalu dost peněz tak to není problém..normálně koupíš..je lepší tam mít víc a pak to kolegovi hodit zoět v ramci paypalu jsou poplatky bud nulové anebo směšné...at to solidní ebay seller
Ok, děkuji všem za rady
Samozřejmě chápu, že dnes B.Ú samozřejmostí, také už se k němu nejspíše schyluje.
Zatím jde o to, že jako student SŠ, by mi byl B.Ú. maximálně na ty platby přes internet, kterých je stejně minimum. Tudíž zatím to nechávám tak, jak to je, do budoucna ale určitě o účtě uvažuji.
Spíše mi šlo spíše o to, jestli PayPal bude takhle fungovat. Kamarád z jednoho fóra, mi klidně peníze na můj PayPal účet pošlu, tudíž v tom by problém nebyl.
Na to se dá použít Moneybookers, kde se účet ověřuje papírovým dopisem, který ti přijde normálně do schránky.
Přidání karty nebo účtu pak pouze zvyšuje transakční limity. moneybookers.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.