Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Insipidus diabetes centralis

Od: juglans® odpovědí: 6 změna:

Dobry den vsem,nechodi sem nahodou nekdo,kdo trpi touto nemoci?Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ko
hodnocení

0x

Dcera ma tuto nemoc od 2 let,nyni ma 17.J.K.

hodnocení

Dekuji,ze jste se ozvala.Mne tato nemoc postihla az ve 43letech,coz byva vzacne.V detstvi je to mozna jinou pricinou,nic o tom nevim.budu rada,kdyz napisete jak se to projevilo.Ja jsem mela porad neuhasitelnou zizen a zaroven neustale moceni snad kazdych 10 minut proudem.pak jsem malem zkolabovala,dostala se do spitalu a konstatovali ziznivka.U dospelych kdyz se toto prihodi,ma tovzdy nejake nekale pozadi,co to spusti.nekdy jen poskozeni bunek v hypofyze,nebo nador.Poslali me jen na CT HLAVY A NIC NENASLI.Vrta mi to hlavou,podle toho co ctu ,tak nekde musi byt nejake lozisko neceho.Ne ze bych potom touzila,ale lepe na to prijit drive.Divim se,ze me jeste neposlali na magnetickou resonanci.Beru Minirin Melt 120.2x denne.Co obnasi tato nemoc u ditete a nyni v 17 letech?Incipidus je centralis,ale take jsem neco zaslechla o renalis,nevim jaky je rozdil.Dekuji predem za odpoved.Jana

patronka*

Dobrý den, včera jsem nemohla odpovědět, Britská medicínská enycyklopedie byla ve skříňce kam jsem kvůli malování nemohla. Zkusila jsem to naskenovat a pošlu v nezmenšené velikosti, abyste si to mohla zvětšit. Snad Vám to pomůže. Patronka

Insipidus diabetes centralis
hodnocení

Patronko, dekuji mnohokrat za vas zajem.Precetla jsem si,je to tak.Asi nekdy cekam na nejaky zazrak v reseni nemoci a porad si nejak nemuzu srovnat,ze je to naporad.Muzu si stokrat rikat,ze jsou horsi veci,proste si na to zvykam. Hlavne aby nebylo hur.Je to takove neprijemne,na kazdeho to pusobi asi jinak.Hormon co beru,me zpusobuje pocit otoku hlavy,dost tezko zvedam celo.Tak si z toho delam srandu,ze mam nafouklou hlavu a jen abych se rano neprobudila s tim,ze mam hlavy dve,jako dvouhlavy drak.

patronka*

Nevěšte hlavu ( když se Vám věší sama ), medicina pádí mílovými kroky vpřed, tohle je vydání z roku 1993, nejspíš už něco nového vykoumali. Je nás tu víc, kteří jsme doživotně odkázáni na léky, je to jen o zvyk. Horší by bylo, kdybychom ty léky neměli. Konkrétně já bych Vám tady dnes nejspíš už nepsala. Věřím, že hůř už bylo, bude jen líp. Patronka

hodnocení

ano ja vim,jen si zvykam.dekuji za podporu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]