Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čístý příjem

Od: macek* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den známá mě našla práci zatím budu mít 50 kč hrubého a budu dělat od 7:15 do 15:15 můžete mě říct kolik budu mět na hodinu čistého a kolik na výplatu děkuji jak si takové věci mohu popřípadě spočítat díky

doplněno 17.03.11 16:15:

Mám děti 3 nejsem sama mám manžela Daňové zvýhodnění si na děti dělá manžel děkuji

doplněno 17.03.11 16:16:

invalida nejsem jsem ted na úp a od Dubna bych měla nastoupit děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

2x

Musíte dát vědět počet vyživovaných osob, zda jste invalidní, studující atd. Jestli jste sám a ne invalida, Vaše čistá mzda by byla 8860,-.

No, to je docela dost, ne? 7,5 hodiny denně * 22 dní v měsíci * 50 Kč na hodinu je dohromady 8.250 Kč HRUBÉHO. Čistá mzda bude nižší.

georges*

Částečně máte pravdu. Je to sice 8 hod denně, ale já jsem počítal nevímproč 25 dní, což vyšlo na 10000 hrubýho. Správně tedy při 22 dnech je hrubá mzda 8800,- čistá tedy 7832,-.

doplněno 17.03.11 16:31:

Při 3 dětech to dělá:

Čistá mzda:10 733 Kč
Superhrubá mzda:11 792 Kč
Základ pro výpočet zálohy na daň:11 800 Kč
Daň před slevami:-1 770 Kč
Slevy na dani:1 970 Kč
Daň0 Kč
Daňové zvýhodnění na děti:2 901 Kč
Sociální a zdravotní pojištění (zaměstnanec):-968 Kč
Sociální a zdravotní pojištění (zaměstnavatel):-2 992 Kč
Odvody státu celkem:-1 059
marenka*

Georges, daňové zvýhodnění bere tazatelky manžel.

georges*

Aha, já to zadání blbě přečetl.

No, osm hodin, ale v tom bude povinná a neplacená půlhodinová přestávka, takže 7,5 hod... pokud tedy zaměstnavatl dodržuje zákoník práce.

marenka*
hodnocení

2x

Tak třeba za březen byste měl 8 188,- Kč.

Zjistíte to na této stránce, je zde jednoduchý kalkulátor. finance.cz/...

A jelikož počítáte s hodinovou mzdou, tady zjistíte, kolik hodin odpracujete v jakém měsíci. ;)

calendar.zoznam.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]