Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce mě jen jako kamaráda

Od: doudlil* odpovědí: 7 změna:

Ahoj

Jsem hrozně zamilovaný do jedné holky, ona to ví co k ní cítím, ale ona chce aby náš vztah byl jen kamarádský. Nevíte co jí mám říct nebo jak ji přesvědčit aby změnila názor?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

5x

Je od ní férové, že ti řekla, jak to je. Nejlepší vztahy bývají založeny na přátelství před vztahem, pokud vím. Třeba ještě otočí, záleží na důvodu, proč tě chce jako kamaráda - je rozdíl, jestli nechce vztah s tebou, nebo ještě nechce žádný vztah. Jestli ji něčím přesvědčíš, tak to určitě bude to, že se na tebe může spolehnout - a to je pro začátek úloha pro přátele. Ale to, že změní názor, se může stát a nemusí. Tak koukej kolem sebe, poznávej jiné slečny - a dej tomu volný průběh.

Hodně štěstía pevné nervy ;)

paaja*
hodnocení

2x

Jinými slovy ti říká: nechci tě, nepřitahuješ mě, nelíbíš se mi. To je otřepaná fráze starší než Řím. Čím dřív to vezmeš na vědomí a začneš se rozhlížet jinde, tím líp pro tebe.

jarinm6*
hodnocení

2x

Některé holky tohle říkají, protože si to s tebou nechtějí nějak pokazit a mít dobrého kamaráda. Kdyby šla s tebou do vztahu, tak se začneš ve vztahu také chovat jinak a ona se třeba toho bojí. Chce aby to bylo takové jaké to je teď

buss
hodnocení

1x

Dyť říká, dík, nemám zájem...

eulalie*
hodnocení

1x

Nic. Jestli vás chce jako kamaráda, tak to tak nechte. Budete-li se jí vnucovat více, jen jí od sebe odeženete. Takže jí nic neříkejte, chovejte se opravdu jako kamarád ... a možná, že se časem karta obrátí, holka změní názor na vás a bude vás chtít sama.

petass*
hodnocení

1x

A já bych si vzal příklad z pana Onura od Šeherezády...z vyprávění mé manželky tipuju, že tak 60 dílů ho bude madam odmítat a pak se mu vrhne okolo krku. Vydržet! *smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Pokuď řekla,buď jen můj kamarád,tak nejspíš myslela:ne nechci stebou chodit.Raději se stím smiřte.Pár dnů se jí vyhýbejte,nekontaktujte jí,neodpovídejte na sms,nepronásledujte apod.Možná jí bude smutno,nebo si uvědomí,že jí chybíte a pro změnu navrhne vztah ona.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]