Nejste přihlášen/a.
obrý den Mam chřipku horečky sotva píšu už třetí den a dost vysoké kolem 39-40 beru paraleny ale vždy zas stopupne nevim už co dělat poradtě.. Díky a olouváms e za hrubky.
Také se přikláním k výše zmíněným zábalům, nebo koupeli ve vlažné vodě. Hlavně také dostatečně pijte tekutiny, hlavně čaje. Pokračujte s užíváním Paralenu. Pokud jste ještě nebyla u doktora a teploty ani zítra neklesnou, měla by jste si k němu určitě zajít. Po tom co teploty začnou upadat, mohou ještě kolísat, než dojde ke stabilizaci běžné teploty.
Jestliže máte studené ruky a nohy, tak rozhodně ne zábaly. Toto mi řekli na pohotovosti, když jsem tam vezla své dítě s chřipkou a dýchacími potíži. Ty horečky jsou u chřipky normální, musíte je srážet. Paralen je možná slabý, zkuste ibalgin - nesmí se to brát zárovenň s paralenem, ale s odstupem času (4 hodiny) už ano - též mi řekla doktorka na pohotovosti. Zábal jedině, máte-li ruce a nohy teplé.
Letos jsem to zažila také, vysoké horečky 40, zábaly, paraleny, pak jsem skončila na antibiotikách, neb se mi přidal hrozný kašel a zápal plic. Drželo mě to měsíc...Manžel mě balil celou do zábalu, a to se mi trochu vždy ulevilo. Jestli jste nebyla u doktora, tak určitě běžte, ať něco nezanedbáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.